Πε. Μάι 2nd, 2024

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ζευγολατιού θα πραγματοποιηθεί έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με δύο θέματα:
1. Την αποδοχή της έκτακτης χρηματοδότησης των 200.000€ για την λειψυδρία και
2. Συζήτηση για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού στον Δήμο Βέλου Βόχας.

Το δεύτερο θέμα, έφτασε στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου ως αίτημα του 1/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου, με τα ονόματα 9 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, αλλά με μια μόνο υπογραφή.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το έγγραφο-αίτηση που πρωτοκολλήθηκε, έπρεπε να φέρει τις υπογραφές και των εννέα (9) δημοτικών συμβούλων και ως εκ τούτου ήταν άκυρο, αφού έφερε μία μόνον υπογραφή.

Ωστόσο, επειδή θεωρώ το θέμα του νερού μείζον, το σοβαρότερο που μπορεί να συζητηθεί σε μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με δική μου παρέμβαση το αίτημα προχώρησε.

Συνεπώς, στο συμβούλιο της Παρασκευής θα γίνει διεξοδική συζήτηση για το θέμα της έλλειψης νερού και όλες τις ενέργειες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ο Δήμος Βέλου-Βόχας για την αντιμετώπιση του.

Γι’αυτό το λόγο ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ να παραβρεθείτε στο ΚΑΠΗ Ζευγολατιού στις 8:30 μ.μ. και να παρακολουθήσετε την πολύ σημαντική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας.