Δε. Ιούν 24th, 2024

ΑΟ Λουτράκι: Γιορτή Απονομής Πρωταθλήματος και Ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Αθλητικός Όμιλος Λουτρακίου (ΑΟΛ) με υψηλό αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας θα γιορτάσει την απονομή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κορινθίας 2023-2024 καθώς και την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο  Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου.

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η ομάδα μας θα τιμηθεί για την εξαιρετική της πορεία και θα γιορτάσει τη θριαμβευτική της επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου ανήκει δικαιωματικά.

Παράλληλα, θα έχουμε όλοι τη χαρά να παρακολουθήσουμε φιλικό αγώνα μεταξύ της φετινής ομάδας και της ομάδας του ΑΟΛ της σεζόν 2013-2014, η οποία επίσης είχε επιτύχει άνοδο στην Γ’ εθνική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι 2 παίκτες της ομάδας μας, ο Στάθης Δημάκης και ο Αλέξης Παινέσης ανήκαν στην ομάδα του ΑΟΛ και την σεζόν 2013-2014.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας,να τιμήσουμε τους πρωταθλητές μας και να ενισχύσουμε το ηθικό της ομάδας μας για τη νέα πρόκληση στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.