Δε. Ιούν 24th, 2024

ΑΟ Λουτράκι: Γιορτή Απονομής Πρωταθλήματος και Ανόδου στη Γ’ Εθνική (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η απονομή του πρωταθλήματος στον ΑΟ Λουτράκι αποτέλεσε ένα φαντασμαγορικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας, με συναισθήματα δικαίωσης και χαράς για την επίτευξη του στόχου.

Στην αρχή της εκδήλωσης, όλοι παρακολουθήσαμε έναν φιλικό αγώνα, φόρο τιμής στο παρελθόν, μεταξύ της φετινής ομάδας και της ομάδας του ΑΟΛ της σεζόν 2013-2014, η οποία επίσης είχε επιτύχει άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!

Η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων του Πρωταθλήματος έγινε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή και συνοδεύτηκε από συγκινητικές στιγμές, καθώς οι παίκτες, οι προπονητές και όλοι οι συντελεστές βραβεύτηκαν ένας-ένας, ενώ το πλήθος επευφημούσε.

Ο αρχηγός της ομάδας, ύψωσε το τρόπαιο ψηλά, ενώ οι συμπαίκτες του τον περικύκλωσαν σε μια στιγμή απόλυτης χαράς και υπερηφάνειας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό πάνω από το γήπεδο, δημιουργώντας έναν θριαμβευτικό τόνο, ενώ οι εξέδρες ήταν γεμάτες από ενθουσιώδεις φιλάθλους, πολλοί από αυτούς ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας, που δεν σταματούσαν να φωνάζουν και να χειροκροτούν.

Κατά την διάρκεια της γιορτής βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα και ο προπονητής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κ. Νίκος Μεσολόγγης για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Λουτράκι Θωμάς Καναβός, στις δηλώσεις του, ευχαρίστησε τους παίκτες, τους προπονητές, όλο το τεχνικό επιτελείο, κάθε πολύτιμο συνεργάτη και βέβαια όλα τα μέλη του Δ.Σ. που αποτελούν και τους κύριους συνοδοιπόρους σε όλη αυτή τη λαμπρή πορεία της Λουτρακιώτικης ομάδας.

Ο Θωμάς Καναβός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υποστήριξη του Δήμου σε όλη αυτή την προσπάθεια και δήλωσε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές της ομάδας. Επίσης, δήλωσε ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι νέα παιδιά κοσμούν τις Ακαδημίες μιας και ωθούνται στο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό με βάση την αφοσίωση των γονέων τους που είναι τόσο υποστηρικτικοί προς αυτή την κατεύθυνση!

Υποσχέθηκε πως η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται, για να καταφέρει να διακριθεί και στη νέα κατηγορία.