Πε. Μαρ 28th, 2024

ΑΟ Λουτρακίου: Απίστευτο γκολ – Το «κάρφωσε» από το κέντρο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόκειται για το καλύτερο γκολ του 2022.

Ένα απίστευτο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Τσατσόπουλος, που είχε την έμπνευση, να σουτάρει από το κέντρο ακριβώς του γηπέδου, μόλις έγινε η σέντρα και να πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί, όχι μόνο σε ερασιτεχνικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο ΑΟ Λουτρακίου άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από την Κόρινθο και επέστρεψε στις επιτυχίες αφού επικράτησε επί του Ηρακλή Λεχαίου με το εμφατικό σκορ 5-1 που τείνει να γίνει το αγαπημένο της, μιας και είναι η τρίτη φορά εφέτος που το πετυχαίνει.

Ο ΑΟΛ είχε την υπεροχή καθ όλη την διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης και εάν οι παίκτες του δεν ήταν φλύαροι στο πρώτο μισάωρο το σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Τσατσόπουλος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27΄αφού η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού του Λεχαίου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του αρχηγού.

10 λεπτά όμως αργότερα, ίσως στην μοναδική φορά που η ομάδα του Λεχαίου βρέθηκε στα καρέ της ομάδας μας, κατάφερε να ισοφαρίσει ύστερα από μια υποδειγματική αντεπίθεση.

Ο Bengaj πλαγιοκόπησε την άμυνα και με κοφτή μπαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ο επερχόμενος Λαζαρίδης σημείωσε το 1-1

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με τον ΑΟΛ να προηγείται με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μπήκαν με σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπως αυτή που το σουτ του Δημάκη 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή πρώτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεχαίου Εροκραινταουμέν, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ζήσης δεν κατάφερε να πιάσει το πλασέ όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε παράλληλα με το τέρμα.

Στο 67’ από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, ο νεοεισελθών Σιαχάμης τροφοδότησε τον Ζήση και αυτός με μια περίτεχνη ενέργεια, πέρασε ανάμεσα από δύο αντίπαλους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-1.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκιζαριώτη να χρηστεί σκορερ αφού έπειτα από μία κάθετη πάσα του Τσατσόπουλου τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 4-1.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ζήσης σημείωσε το τελικό 5-1, όταν έπειτα από σουτ από πλάγια του Κουτσουμπέλα, ο τερματοφύλακας του Λεχαίου απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ζήσης που καραδοκούσε σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της ομάδας μας με 11 γκολ. Ακολουθεί ο Γκιζαριώτης με 7 και με 6 ο Τσατσόπουλος.