Πε. Μαρ 28th, 2024

Απίστευτο τροχαίο για τον Σβαρτζενέγκερ (video-εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο… Εξολοθρευτής, παραβίασε φωτεινό σηματοδότη και «πάτησε» ένα Toyota Prius με το μεγάλο SUV GMC Yukon που οδηγούσε.

Ο Arnold Schwarzenegger ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό

Ο 74χρονος ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα τόσο έντονο, που το μεγάλο SUV, που οδηγούσε… ανέβηκε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και η οδηγός του τραυματίστηκε σοβαρά. Την είδηση του ατυχήματος δημοσίευσε πρώτο το celebrity site TMZ.

Σύμφωνα με κλιμάκιο της τροχαίας του Λος Άντζελες το ατύχημα, προκάλεσε ο Schwarzenegger, όταν προσπάθησε να στρίψει αριστερά και παραβίασε φωτεινό σηματοδότη. Ένας από τους μάρτυρες είπε ότι το Prius βρισκόταν στη λεωφόρο Sunset Blvd και ο Schwarzenegger στην Sunset street στρίβοντας αριστερά προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν σημειώθηκε η σύγκρουση. Το ατύχημα έγινε 1,6 χλμ μακριά από το σπίτι του.

arnold Schwarzenegger 1
arnold Schwarzenegger 2

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν πήρε κλίση, αλλά αν η οδηγός του Prius τον μηνήσει θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος του, από τον εισαγγελέα και θα συλληφθεί.

Ο ηθοποιός Οδηγούσε ένα GMC Yukon όταν συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Toyota Prius. Το SUV του κατέληξε στην κορυφή του Prius και στη συνέχεια παραλίγο να χτυπήσει και μία Porsche Taycan. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε λέει ότι το ατύχημα θύμιζε stunt σε ταινία. Η σύγκρουση ήταν αρκετά έντονη ώστε οι αερόσακοι άνοιξαν στο Yukon.

arnold Schwarzenegger 3

Η γυναίκα που οδηγούσε το Prius τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία από το κεφάλι της. Ο Schwarzenegger, αφού περίμενε την αστυνομία στο χώρο του ατυχήματος ζήτησε, μετά τις καταθέσεις, να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η άτυχη γυναίκα.

Πηγή: ufight.gr