Πα. Μαρ 29th, 2024

Απολογείται για διπλή ανθρωποκτονία ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στον Ανακριτή Ναυπλίου αναμένεται ο 45χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους, προκειμένου να απολογηθεί για διπλή ανθρωποκτονίαεξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Σήμερα, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου εμβόλισε ξύλινη βάρκα στο Πόρτο Χέλι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μία γυναίκα.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του στη λιμενική αρχή στο Πόρτο Χέλι, φέρεται να υποστήριξε ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό που πιθανόν δεν είχε επαρκή φωτισμό.

Ανέφερε εξάλλου ότι μετά το συμβάν, δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει ώστε να διασωθούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από τη μικρή λέμβο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στη ξηρά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και να επικοινωνήσει με το συνήγορό του.

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας παραμένει η 65χρονη η οποία επέβαινε στο μικρό σκάφος το οποίο εμβόλισε το φουσκωτό στο Πόρτο Χέλι.

Σχετική είδηση: Ζήτησε και πήρε προθεσμία ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που σκότωσε δυο ψαράδες (VIDEO)