Πα. Μαρ 29th, 2024

Απολογείται στα δικαστήρια Καλαμάτας ο 61χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και γενετήσιες πράξεις εις βάρος της κόρης του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, σε βάρος της 12χρονης κόρης του, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, ένας άνδρας 61 ετών, στέλεχος της εκπαίδευσης σε γειτονικό νομό της Μεσσηνίας.

Η υπόθεση αναμένεται πάντως να διευκρινιστεί σήμερα, καθώς ο 61χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 4 το απόγευμα, ενώπιων των ανακριτικών αρχών στα δικαστήρια Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας βρισκόταν με την κόρη του για την πρωτοχρονιά στην Καλαμάτα, όταν μία γυναίκα παρατήρησε, πως οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν περίεργες. Έτσι τον κατήγγειλε και ο άντρας συνελήφθη από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα, βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο και σήμερα αναμένεται να δώσει και συμπληρωματική κατάθεση. Επίσης, στις ανακριτικές αρχές αναμένεται να προσκομιστούν τόσο η έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε την ανήλικη όσο και υλικό από κάμερες που συνέλεξαν αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτας από την περιοχή που έγινε η καταγγελία.