Πε. Απρ 25th, 2024

Αποτροπή εισαγωγής απαγορευμένων ειδών στο Κ.Κ. Σερρών – Συγχαρητήρια από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 03/01/202, στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών, Εξωτερικοί  Φρουροί που εκτελούσαν υπηρεσία στο εξωτερικό θυρωρείο του καταστήματος, προέβησαν σε έλεγχο ημεδαπού κρατουμένου, ετών 39, ο οποίος επέστρεφε από  την άδεια που είχε λάβει. 

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο του Εξωτερικού Φρουρού Μ.Κ. διαπιστώθηκε πως ο  κρατούμενος είχε επιμελώς κρυμμένα σε απόκρυφο σημείο του σώματος του,  μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα (1) κινητό τηλέφωνο μάρκας ΝΟΚΙΑ, τα  οποία και επιχείρησε να περάσει ανεπιτυχώς στον εσωτερικό χώρο του  καταστήματος. 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Νιγρίτας Σερρών, για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, τον επαγγελματισμό και την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα που επέδειξαν, αποτρέποντας την ολοκλήρωση από πλευράς κρατουμένου μίας έκνομης πράξης. 

Είμαστε όμως ιδιαίτερα περήφανοι, γνωρίζοντας τις καθημερινές και σχεδόν ανυπέρβλητες, δυσκολίες των συναδέλφων μας στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών ακόμα και για την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών τους, μιας και δυσεπίλυτα δυστυχώς προβλήματα έλλειψης προσωπικού ταλανίζουν την Υπηρεσία μας. 

Παρόλα αυτά και για μία ακόμη φορά, το υψηλό αίσθημα ασφάλειας και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Εξωτερική Φρουρά, εδραιώνεται, καταφέροντας με την σειρά μας και στο μερίδιο που μας αναλογεί, ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην χρήση και εμπορία των ναρκωτικών εντός των Φυλακών. 

Μόνη μας ανταμοιβή η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός. 

Συνεχίζουμε ως οφείλουμε… Πάντα στις επάλξεις… 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Κωστίκας Γεώργιος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

Στιβακτάκης Γεώργιος