Πε. Μαρ 28th, 2024

Απόπειρα διάρρηξης σε βενζινάδικο στο Άργος – Με…άδεια χέρια έφυγαν οι διαρρήκτες (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με «πολιορκητικό κριό» ένα SUV, μια ομάδα έξι διαρρηκτών προσπάθησε να μπουκάρει σε βενζινάδικο στο Άργος. Πάρα τα αλλεπάλληλα χτυπήματα όμως το βενζινάδικο… άντεξε, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιους από τους δράστες.

Για γέλια και για κλάματα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την επιχείρηση διάρρηξης ενός πρατήριού καυσίμων στην πόλη της Πελοποννήσου. Το βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το newsit.gr κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί κομμάτι κινηματογραφικής ταινίας. Όπως θα δείτε και εσείς στις αποκλειστικές εικόνες, το σκηνικό που εκτυλίσσεται σε διάρκεια 38 δευτερολέπτων μόνο γέλια μπορεί να προσφέρει.

Το λευκό όχημα φτάνει στο βενζινάδικο. Από τις πόρτες του αυτοκινήτου κατεβαίνουν πέντε άτομα τα οποία φοράνε κουκούλες και μάσκες. Ο οδηγός θα πάρει φόρα και με την όπισθεν θα προσπαθήσει να ρίξει την τζαμαρία και την πόρτα του καταστήματος.

Στην πρώτη απόπειρα όμως από θαύμα δεν θα τραυματίσει έναν από τους συνεργούς του, τον όποιο θα χτυπήσει στα πόδια με το πίσω μέρος του οχήματος.

Το λευκό SUV θα συνεχίσει να «χτυπά» το βενζινάδικο. Τέσσερις ακόμα προσπάθειες να πέσει η τζαμαρία και η πόρτα θα αποβούν άκαρπες. Έτσι οι διαρρήκτες που μόνο «επαγγελματίες» δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν φεύγουν απογοητευμένοι. Θα μπουν γρήγορα εντός του αυτοκινήτου και θα τραπούν σε φυγή.