Πα. Μαρ 29th, 2024

Απόστολος Παπαφωτίου: Δεν είναι πρώτη φορά που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο o Περιφερειάρχης

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Δεν είναι πρώτη φορά που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

1) Η ανάλγητη συμπεριφορά του ως Δήμαρχος Καλαμάτας στις φονικές πλημμύρες του 2016 με τρεις (3) νεκρούς, που δεν καταδέχτηκε ούτε καν να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές.

2) Ελάκισε κρυπτόμενος στον τραγικό θάνατο εικονολήπτη στο ματωμένο σαϊτοπόλεμο το 2019, όπου παρότι ήταν παρών έτρεξε να «κρυφτεί».

3)Συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά και ως Περιφερειάρχης στις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο.

.4) Ο κ. Περιφερειάρχης την ίδια ώρα που καίγονταν σπίτια, χάνονταν περιουσίες και ακούγονταν κραυγές αγωνίας από τους Δημάρχους των περιοχών της Ανατολικής Μάνης, της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας για ενισχύσεις των εναέριων μέσων, προτίμησε να απολαύσει τις βουτιές του, μαζί με την παρέα του, σε γνωστή ψαροταβέρνα της ευρύτερης περιοχής των Κιτριών.

5) Την Τετάρτη 11 Αυγούστου και ενώ η Γορτυνία καιγόταν, με ορατό τον κίνδυνο να μεταφερθεί η πύρινη λαίλαπα στον κατάφυτο ορεινό όγκο του Μαινάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκας βρέθηκε στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο χωριό Δρέπανο όπου έκανε συμφωνία για τον νέο… χλοροτάπητα του δημοτικού γηπέδου! Μάλιστα έβγαλε και φωτογραφία διαφημίζοντας τη συνάντηση!… Συμπεριφορά αντίστοιχη αυτού που λέει ο λαός μας: Ο κόσμος καίγεται και ………Παραμένει όμως μεταξύ των πολλών Αρίστων. Εκλεκτός και προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη ο οποίος ήλθε 6 φορές στη Πελοπόννησο για να τον επιβάλλει, απειλώντας και εκβιάζοντας τους περιφερειακούς συμβούλους της Ν. Δημοκρατίας στη παράταξη του Πέτρου Τατούλη να αποχωρήσουν και να απέχουν από το περιφερειακό συμβούλιο για να μην χρεωθεί ο Τατούλης το μεγάλο έργο υης ολοκληρωμένης διαχείρησης των αστικών απορριμάτων και πολλά άλλα. Σταθερά και διαρκώς κατώτερος των περιστάσεων.