Τρ. Απρ 23rd, 2024

Απόψεις αστυνομικών σχετικά με τον κανονισμό για το ξύρισμα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την άποψη ενός αστυνομικού σχετικά με τον κανονισμό για το ξύρισμα δημοσίευσε η σελίδα policenet.gr, η οποία βρίσκει σύμφωνους πολλούς συναδέλφους του.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε το άρθρο που ανήρτησε η ιστοσελίδα policenet.gr, καθώς και την άποψη ενός ακόμη αστυνομικού, αναγνώστη του korinthostv.gr

Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη από αστυνομικό – αναγνώστης μας:

“Σας στέλνω το μήνυμα αυτό με αφορμή τον προπολεμικό κανονισμό περί ξυρίσματος ο οποίος έχει καταργηθεί σε κάθε πολιτισμένο και ανεπτυγμένο κράτος (και σε ορισμένες υπηρεσίες όπως η ΟΠΚΕ).

Η εμφάνισή μας είναι κύριος τρόπος αυτοκαθορισμού της προσωπικότητάς μας όπως επισημαίνει σύσσωμη η επιστήμη της ψυχολογίας.

Για τον λόγο αυτό θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε το αίτημα αυτό στην σελίδα σας και τον νέο Υπουργό, ο οποίος έχει δείξει πως επιθυμεί μια αστυνομία σύγχρονη, κοντά τόσο στον ίδιο τον αστυνομικό όσο και στον πολίτη.

Σύγχρονη και δημοκρατική αστυνομία δεν μπορεί να υπάρξει με κανονισμούς παρωχημένους και καταπιεστικούς για τους αστυνομικούς. Σας ευχαριστώ.”

Σε συνέχεια των ανωτέρω, σας παραθέτουμε την επιστολή αστυνομικού και αναγνώστη του korinthostv.gr, σχετικά με αυτό το θέμα:

”Κατόπιν, δημοσίευσης της άποψης συναδέλφου μου σχετικά με τον κανονισμό για το ξύρισμα στην ιστοσελίδα policenet.gr, θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ με τη σειρά μου στο συγκεκριμένο θέμα.

Το ποιόν του αστυνομικού δεν κρίνεται ούτε από τα γένια του (πάντα σε ευπρεπή κατάσταση)
ούτε από τα tattoo του, αλλά από την καθημερινή του προσφορά και αυτοθυσία στο πεζοδρόμιο και στην πραγματική μάχη!

Απαρχαιωμένοι κανονισμοί που πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ!

Αυτονόητα πράγματα εν έτει 2022 πλέον που στην Ελλάδα χρήζουν και συζήτηση!

Τα γένια και η δερματοστιξία είναι θέμα έκφρασης και προσωπικής επιλογής!

Άλλωστε, οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ήταν και είναι συνήθως κόντρα ξυρισμένοι και φορούν κοστούμια!”