Τρ. Απρ 30th, 2024

ΑΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άρθρο του ΑΡΗ ΣΚΟΥΡΤΗ.

«Τα έθνη, όπως και τα άτομα, εξαγνίζονται και ενισχύονται διά των δοκιμασιών». ΣΤΑΪΝ

Βαίνομεν προς εκλογάς!

Αυτή τη φορά για τις Ευρωπαϊκές!

Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα κληθούν, στις 9 Ιουνίου, να εκλέξουν τα νέα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!Βαδίζουμε προς τις Ευρωεκλογές, όμως με κλίμα εθνικών εκλογών!

Αυτό καταδεικνύει η γενικότερη και περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με μια πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή διαδικασία, την 14η ενεστώτος μηνός Απριλίου 2024, θα εκλέξει ανά Περιφέρειες της χώρας τους 37 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμμα-τος, για τις περί ου εκλογές.

Εκεί, θα κληθούν να αποφασίσουν ψηφίζοντας όχι μόνο τα μέλη του κόμματος, αλλά και οι φίλοι!…

Σ’ αυτήν τη δημοκρατικότατη διεξαγωγή συμμετέχει και η ελαχιστό-τητά μου, που εκτίθεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η χρηστικότητα του πολιτικού, είναι να λέγει την άποψή του, να αναλύει τις θέσεις του και να καταθέτει προτάσεις!

Η Αριστερά γράφει ιστορία, πάντοτε σε χρόνο ενεστώτα! Δεν τα εγκαταλείπει και δεν το βάζει στα πόδια με τις πρώτες δυσκολίες! Τούτο ας γίνει κατανοητό! Πρόσθεση και όχι αφαίρεση!

Πολλαπλασιασμός και όχι διαίρεση! Μόνος, πηγαίνεις γρήγορα! Μαζί, πηγαίνουμε μακριά! Τούτα ευαγγελιζόμεθα!

Οι νεοεέλληνες πρέπει κάποτε να μάθουμε να συνεργαζό-μαστε.Η Aριστερά δημιουργεί το παρόν και οραματίζεται τo μέλλον!Η επικαιρότητα στη χώρα τώρα, είναι αδυσώπητη. Η μία κρίση διαδέχεται την άλλη.

Και πριν καλά-καλά κατανοήσεις τι έχει συμβεί, βρίσκεσαι στην επόμενη!Τώρα κυριαρχεί η βία, οι γυναικοκτονίες, η φτώχεια, η εξαθλίωση, το κράτος δικαίου,  η περίθαλψη, η υγεία, τα εργασιακά και ων ουκ έστιν αριθμός, με προεξάρχον βέβαια το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και το αγροτικό!…

Πολυπαραγοντική είναι η απόρροια όλων τούτων. Η ηγεμονία ενός μόνο κόμματος στη χώρα, σαφέστατα αποτελεί παθογένεια του πολιτικού συστήματος!

Το οποίο βέβαια νοσεί! Και νοσεί βαρύτατα! Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της Αντιπολίτευσης!

Μεγαλύτερη, όμως, έχει η Κυβέρνηση! Δυστυχώς, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θυσιάζει το αύριο, για το σήμερα! Κάθε μέρα και ένα μέτρο, αλλά αποτέλεσμα κανένα! Το τίμημα της κυβερνητικής ανεπάρκειας είναι το συνεχώς χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο των νεοελλήνων, πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γι’ αυτό, κύριοι της Κυβέρνησης, αν σας εκπλήσσει που αυξάνεται η βία, είναι γιατί… δεν προσέξατε ότι αυξάνεται η ΦΤΩΧΕΙΑ!…Δυστυχώς, η ακρίβεια και η φτώχεια στην Ελλάδα, αποτελούν ύψιστα θέματα! Τα υφιστάμεθα άπαντες, χρόνια τώρα! Τον τελευταίο καιρό, έχει εκτροχιασθεί!

Αμφότερα, αποτελούν μείζονα πολιτικά προβλήματα για τους κυβερ-νώντας! Καιρό τώρα αρθρογραφώντας, είχαμε αναφερθεί, αναδεικνύοντας τα σοβαρότατα τούτα θέματα!Σαφέστατα αυτά, μαζί με το άλλο μέγιστο εξίσου πρόβλημα της Κλιμα-τικής Κρίσης!

Είναι επιτακτική η ανάγκη να τα διαχειριστούμε και να τα αντιμε-τωπίσουμε, πάντα με τη συνδρομή της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, έχει λόγο ύπαρξης η ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Να λύνει προβλήματα και να υπηρετεί τον πολίτη!…

Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πρωτοπορεί με την εσωκομματική του διαδικασία, για την ανάδειξη των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του! Φρονούμε πως είναι η πιο δημοκρατική διαδικασία που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε ελληνικό κόμμα!Έτσι, ψηφίζοντας στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, προχωρούμε μπροστά! Με αισιοδοξία, καταστρώνουμε σχέδια για τη χώρα, για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη νέα γενιά.

Ας σχεδιάσουμε, συνομιλώντας με τις μνήμες του μέλλοντός μας!Είναι το νέον όραμά μου! Καθότι όπου ΕΛΠΙΔΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!Όλα, άπαντα, μέσα στη βουή της χθόνιας ροής της ελληνικής μνήμης και του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι!Κοινό μυστικό!

Η ιστορία γράφεται με το Εμείς και όχι με το Εγώ!Φρονώ πως Αριστερά λέγεσαι όταν δίδεις βήμα και λόγο στα μέλη, στον κόσμο, στο λαό, να εκφραστεί!Την 14η ενεστώτος μηνός Απριλίου 2024, ψηφίζουμε μαζικά!

Η πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία θα γίνει μια μεγάλη γιορτή Δημοκρα-τίας. Θα είναι το μήνυμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δυναμώνει!Απευθύνουμε προσκλητήριο πανστρατιάς για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και της πολιτικής!

Για μια ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, δίχως ΥΦΕΣΗ, χωρίς ΑΝΕΡΓΙΑ, δίχως ΜΕΤΑ-ΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, με την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της ΚΛΙΜΑ-ΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, χωρίς ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, δίχως ΦΤΩΧΕΙΑ, μακριά από το ενδεχόμενο ανόδου της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ στη Γηραιά Ήπειρο!

Προσωπικά, όπως ανέφερα, ο υπογραφόμενος, στην πορεία προς την κοινωνία με αριστερές προτάσεις και λύσεις, κατέρχομαι ως υποψήφιος, για την ανάδειξη των υποψηφίων στο Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.!Ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξή σας, για μια καινούργια αφετηρία και μια ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!Η λύση βρίσκεται στο μέλλον!

*  Ο κ. ΑΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Ο.Μ. Σικυωνίων     Υποψήφιος για το Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.