Τρ. Μαρ 19th, 2024

Αρκαδία: Η ανάρτηση της Α. Νικολούλη για τον αγνοούμενο που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέρεται … “Σε ένα πηγάδι χωραφιού ανάμεσα σε Αρχαίο Ορχομενό και Κανδύλα, 5 χλμ. μακριά από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε η σορός του Χαράλαμπου Ζιωτόπουλου 45 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και τον αναζητούσε το «Τούνελ».

Εκείνη την ημέρα είχε κληθεί να καταθέσει στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής για μία φωτιά που είχε ξεσπάσει σε μία αποθήκη και δεν έφτασε ποτέ.

Ο άνθρωπος που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο χωράφι είχε να το επισκεφτεί από τον περασμένο Οκτώβριο. Όταν πήγε ο εργάτης το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαρτίου για να γίνουν ετοιμασίες για την νέα σπορά και έφτασε στο πηγάδι, εντόπισε την σορό του άτυχου άντρα.

Από τις βροχές των τελευταίων μηνών είχε ανέβει πολύ η στάθμη των νερών και έτσι έφτασε σχεδόν στην επιφάνεια το σώμα του, όπου λόγω και των παγωμένων νερών διατηρήθηκε σε ικανό βαθμό.

Σε κατάσταση σοκ ο εργάτης κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες ανέσυραν την σορό του αγνοούμενου, όπου πάνω του βρέθηκαν και τα προσωπικά του αντικείμενα και έτσι αναγνωρίστηκε και από τους οικείους του.

Πάνω από το πηγάδι υπήρχαν κλαδιά όμως υπήρχε και περίφραξη στο χωράφι. Από την Αστυνομία σε αυτή την φάση έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζεται το πώς ο άτυχος άντρας κατέληξε εκεί.”

kalimera-arkadia.gr