Πε. Απρ 25th, 2024

Αρχαία Κόρινθος: Ξεκίνησε η λειτουργία του τουριστικού info kiosk του δήμου Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Από σήμερα Τετάρτη 15/06, στην Αρχαία Κόρινθο ξεκίνησε η λειτουργία του τουριστικού info kiosk του δήμου Κορινθίων, όπου σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και λειτουργεί με πόρους του δήμου. Στο info kiosk θα μπορούν να ενημερώνονται τουρίστες από το εξωτερικό και την Ελλάδα για την περιοχή μας, για τα αξιοθέατα , για τα τοπικά προϊόντα, για εναλλακτικές δραστηριότητες για τα χωριά, για τις παραλίες και για πολλά ακόμα.

Το μέλημα μας είναι, κανένας τουρίστας, κανένας επισκέπτης, να μη φύγει με απορίες από την περιοχή μας.Στο info kiosk θα βρείτε και άμεση εξυπηρέτηση από υπάλληλο καταρτισμένο στο τουριστικό τομέα, αλλά και με γνώση ξένων γλωσσών, έτσι ώστε να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών. Επίσης θα βρείτε καινούργια έντυπα σε έξι διαφορετικές γλώσσες, χάρτη για εύκολη αναζήτηση των σημείων που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί, καθώς επίσης και τη δυνατότητα χρήσης οθόνης αφής μέχρι τις 9 το βράδυ, σε σύνδεση με το application μας Corinth by visitcorinth.gr

μέσα από το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, για όλα αυτά τα οποία θα μπορούσε να βρει και στην ιστοσελίδα μας αλλά και στο visitcorinth application.

🔹 Από σήμερα, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ενημερωθούν σωστά για την περιοχή μας, να ενημερωθούν για το τι μπορούν να κάνουν, πώς μπορούν να περάσουν όμορφα σε όλο το δήμο Κορινθίων. 🔸 Ένα Δήμο με 23 κοινότητες, με 20 παραλίες, με μεγάλη ιστορία, και με ένα πλούσιο πολιτισμό.

Το info kiosk θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα με διά ζώσης υπηρεσίες πληροφόρησης, και από το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με δυνατότητα πληροφόρησης μέσω της οθόνης αφής.