Κυ. Μάι 12th, 2024

Αρχαία Φενεός: Μήνυμα Νίκης από τον Παναγιώτη Φιλόπουλο (Καπρής) και τους Υποψήφιους στο Τοπικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αρχαία Φενεός: Ο Παναγιώτης Φιλόπουλος (Καπρής) είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Συμμαχία νέων Σικυωνίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο.

H Αρχαία Φενεός είναι ένα ιστορικός τόπος, που η απαρχή της χάνεται σε θρύλους και μύθους. Την αγάπησαν ο Ηρακλής, ο Οδυσσέας, η Αθηνά, ο Ποσειδώνας και φυσικά ο Ερμής, ο οποίος ήταν ο κατ’ εξοχήν τιμώμενος θεός στην αρχαία πόλη.

Την αγάπησαν, όμως και την αγαπούν ακόμη οι κάτοικοί της, δουλευταράδες, εργάτες της γης, άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης. Άνθρωποι που αναγνωρίζουν την σημαντικότητα του τόπου τους και πολλές και ποικίλες προοπτικές της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας, αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (φυσιολατρικών ή ιστοριοδιφικών) που μπορούν να δώσουν την αναπτυξιακή ώθηση.

Άνθρωποι που αναγνωρίζουν τα έργα υποδομών, οδοποιίας και ανάδειξης της δημοτικής ακίνητης περιουσίας, του φυσικού και ιστορικού πλούτου της Κοινότητάς τους, που ξέρουν ότι με κόπο έχουν μπει πλέον τα θεμέλια για την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, για το άλμα σε μία νέα εποχή προκοπής και προόδου.

Με αυτή την πίστη, άξιοι και άξιες εκπρόσωποι της Αρχαίας Φενεού, δίνουν τα χέρια με την Συμμαχία Νέων Σικυωνίων για να κερδίσουν το μέλλον που τους αξίζει, αναγνωρίζοντας ότι η ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ. παραμένει η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!

Το Ψηφοδέλτιο της Αρχαίας Φενεού για την ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ. αποτελούν οι:

Γκορίτσα Θεώνη του Δημητρίου

Δημάκου Κλεοπάτρα του Γεωργίου

Κάππος Ανδρέας του Αλεξίου

Κολομόδη Ελένη του Δημητρίου

Κουρλιούρος Ανδρέας του Γεωργίου

Κωστοπούλου Καλλιόπη του Ανδρέα

Λάλου Γεωργία του Γεωργίου

Χοσιάς Θωμάς του Ηλία

Καλώς βρεθήκαμε στην κοινή προσπάθεια! Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!