Πε. Απρ 18th, 2024

ΑΣΠ Κόρινθος: Διατηρώντας υψηλό ρυθμό οι “ερυθρόλευκες” 3-0 τη ΧΑΝΘ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών – μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββάτου – ο ΑΣΠ Κόρινθος επικρατώντας με 3-0 σετ της ΧΑΝΘ.

Η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη κατάφερε να κρατήσει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, διατηρώντας και ανοίγοντας σταδιακά τη διαφορά του σκορ και στα τρία σετ.

Το βαθμολογικό αυτό τρίποντο, έρχεται σε συνέχεια των καθαρών νικών κόντρα σε Πανιώνιο και Αίαντα Ευόσμου, με την ομάδα μας να ταξιδεύει το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη, όπου φιλοξενείται από την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Μετά το τέλος του αγώνας ο Μανώλης Πρασανάκης ανέφερε “Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τους καθαρούς βαθμούς της νίκης. Κρατήσαμε το ρυθμο μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μείναμε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και κλείσαμε σχετικά εύκολα τα σετ. Η ομάδα δουλεύει με στόχο και προσήλωση. Για μία ακόμα φορά η στήριξη των φιλάθλων έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα μας. Μας περιμένουν δυο σημαντικά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο, οπότε είμαστε ήδη συγκεντρωμένοι σε αυτά”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται μόνες στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς στους 8 αγώνες που έχει δώσει, μόλις στο -2 από Απόλλωνα Καλαμάτας και Αμαζόνες που ισοβαθμούν σε τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

** Ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τις Αμαζόνες, αγώνας που θα είναι και ο τελευταίος πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Χ.Α.Ν.Θ. 3-0 (25-17, 25-19, 25-13)

Διαιτητές: Σπίνας, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Κυπαρίσση, Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Ανγκούλο / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου, Βενέτη, Βαλληνδρά.

Χ.Α.Ν.Θ. (Σωκράτης Τζιουμάκας):
 Αρμουτάκη, Μυλωνά, Μαρκάδα, Ιορδανίδου, Τσελλίδη, Γιαννούλη / Αδάμου (λ), Κοντη, Ιωαννίδου.

Φωτογραφίες: Νίκος Σιάλαρης