Πε. Ιούλ 4th, 2024

ΑΣΠ Κόρινθος: Παραμένει για ένατη χρονιά η Μαριάννα Μαργαρίτη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η 29 χρονη λίμπερο και αρχηγός του ΑΣΠ, ανανέωσε για ένατη χρονιά με την διοίκηση της Πελοποννησιακής ομάδας, και είναι σταθερά η μακροβιότερη παίκτρια του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Κορίνθου για την «σημαία» Μαργαρίτη αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαριάννα Μαργαρίτη. Η 29χρονη λίμπερο και αρχηγός θα αγωνιστεί για 9η σεζόν στην ομάδα μας και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του ρόστερ που αγωνίστηκε στην Volley League Γυναικών αλλά και στην Pre League.Θα είναι και φέτος «ερυθρόλευκη» και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό. Της ευχόμαστε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Η ίδια δήλωσε στο korinthosvolley.gr:Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά όταν είσαι για 9 χρόνια σε μια ομάδα είναι λογικό να την αισθάνεσαι “οικογένεια”.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωσή μου με τον ΑΣΠ Κόρινθος. Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται αρκετός κόπος για να πετύχει ένας σύλλογος της επαρχίας όσα έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στις μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, οι οποίοι δεν παύουν ποτέ να είναι υψηλοί. Με σκληρή δουλειά και τη στήριξη του κόσμου μας είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε για μια ακόμα φορά. Να έχουμε καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς!