Πα. Μάι 10th, 2024

Ασταμάτητος ο Νίκος Σταυρέλης – Ανακοίνωσε νέους υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Ευχαριστώ τον Τάσο για την αποδοχή της πρόσκλησής μου και την συμπαράταξή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Τάσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο βασίλειο Κορινθίας.

Έχει δύο παιδιά, έναν φοιτητή ιατρικής και ένα μαθητή λυκείου.

Επαγγελματικά είναι πολλά χρόνια λογιστής με δικό του λογιστικό γραφείο στην Κόρινθο, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις αγροτικές του καλλιέργειες.

Έχει χρόνια ενεργή συμμετοχή στα κοινά του χωριού, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Κίνηση Πολιτών το 2010, ενώ από το 2014 μέχρι το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Πνευματικού.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2018-2019 και Πρόεδρος στην ΔΑΕΚ την περίοδο 2014-2019.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

2. ΜΑΡΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Θανάση για την συμμετοχή του στον κοινό μας αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Αθανάσιος (Θανάσης) Μάρκου του Ευαγγέλου και της Γεωργίας γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο.

Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως έμπορος λαϊκών αγορών.

Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Δάφνη (Ψηλού) από το Αγγελόκαστρο και πατέρας δύο παιδιών, του Βαγγέλη-εκπαιδευτικού και της  Ελενίτσας-φοιτήτριας.

Είναι Πρόεδρος  και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Νομού Κορινθίας και εκλεγμένος εκπρόσωπος των συναδέλφων του στα συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνέβαλε με επίπονο αγώνα στην καθιέρωση του ημερήσιου δικαιώματος προσέλευσης στις λαϊκές αγορές, καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Θανάσης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3. ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Ευχαριστώ τον Τάσο για την αποδοχή της πρόσκλησής μου και την συμπαράταξή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Τάσος είναι  Περιφερειακός Σύμβουλος, τακτικό μέλος οικονομικής επιτροπής περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε Ν.Κορινθίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων.

Πρόεδρος Σ.Ε.Α.Ν.ΚΟΡ., Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Νομού Κορινθίας.

Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας, ζει μόνιμα στο Λέχαιο Κορινθίας όπου και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός αυτοκινήτων στην δικιά του επιχείρηση που διατηρεί από το 1994 έως και σήμερα.

Το 1986 αποφοίτησε από τη σχολή <<Κοντοράβδη>> Κορίνθου με ειδίκευση στα ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια φοίτησε στην Σιβιτανίδειο σχολή Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998 από το τμήμα της μέσης εκπαίδευσης ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας εδώ και χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στις θεσμικές δομές εκπροσώπησης του κλάδου του.

Συγκεκριμένα το 2003 εκλέχθηκε ως ταμίας του σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων Νομού Κορινθίας, στη συνέχεια διετέλεσε αντιπρόεδρος του ίδιου σωματείου, ενώ από το 2013 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του προέδρου του σωματείου των επισκευαστών αυτοκινήτων του Νομού.

Από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Κορινθίας, ενώ την ίδια χρονιά εξελέγη πρόεδρος της Ομοσπονδίας του νομού, θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα.

Από το 2018 έως το 2022 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε).

Ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ).

Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά την επιχειρηματικότητα και τα προβλήματα που την διέπουν, όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα δρώμενα του συνδικαλισμού, διεκδίκησε πίεσε για ό,τι το καλύτερο να έχουν απολαβές οι συνάδελφοι του και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Κορινθίας.

Το 2019 στις περιφερειακές εκλογές στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης αποφάσισε να ενισχύσει με τη συμμετοχή του τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Δέδε με τον συνδυασμό Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο από  όπου εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος, κατέχοντας τη θέση αυτή έως και σήμερα και παράλληλα είναι και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου εκπροσωπώντας την παράταξη του.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Δάφνη και έχουν δύο παιδιά τον Δημήτρη τελειόφοιτο τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός αυτοκινήτων και την Αρχόντω φοιτήτρια Νομικής.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

4. ΜΠΙΣΔΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Φίλιππο για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο Φίλιππος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρητό και μένει στην Αλμυρή.

Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης.

Ιδιοκτήτης του καταστήματος Αυλόγυρος στην Κόρινθο.

Παντρεμένος με τη Χρυσούλα Πέτρου και πατέρας τριών παιδιών.

Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου.

Ο Φίλιππος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Γαλατακίου.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ   ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                       

         ΚΟΡΙΝΘΟΣ 15/07/2023