Πα. Απρ 19th, 2024

Αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ: Άγνωστοι επιχειρούσαν να γκρεμίσουν τοίχο – Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για άτομα που επιχειρούσαν να γκρεμίσουν τοίχο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι προχώρησαν σε έξι συλλήψεις, ενώ εντόπισαν σφυριά και ηλεκτρικά τρυπάνια.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Star, Βαγγέλης Γκούμας, που μαζί με το συνεργείο του πραγματοποιούσε ρεπορτάζ εντός του κτηρίου της ΑΣΟΕΕ, δέχτηκε μπογιές από κουκουλοφόρους.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και ξυλοκόπησαν τον καθηγητή μπροστά στους φοιτητές του.

Φοιτητές, με κινητοποίηση που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, ζητούσαν από την Πρυτανεία να τοποθετηθεί πάνω στις καταγγελίες που έχουν ακουστεί και να σταματήσει η τυχόν συγκάλυψη σοβαρών κακουργημάτων. Επίσης, ζητούν να ενημερωθεί άμεσα η πανεπιστημιακή κοινότητα και να βάλει σε διαθεσιμότητα τον καθηγητή.

Πηγή: cnn.gr, Πρώτη Γραμμή