Πα. Ιούλ 5th, 2024

Αυγενάκης: Βίντεο με την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου – «Ζητώ δημόσια συγγνώμη» – Υπερβολές τα περί «χειροδικίας» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη να πρωταγωνιστεί σε ένα βίαιο περιστατικό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

Αρχικά είχε προηγηθεί η καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) σύμφωνα με την οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορείται ότι χτύπησε υπάλληλο του αεροδρομίου γιατί έχασε την πτήση του.

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει το βίαιο περιστατικό στο αεροδρόμιο.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης.

«Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και από τον υπάλληλο» σημείωσε και συνέχισε λέγοντας πως υπήρχε διαξιφισμός σε λεκτικό επίπεδο. Επέμεινε πως δεν υπήρξε καμία χειροδικία. 

Σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί, ο ίδιος σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για παραίτηση και επέμεινε πως όσα έχουν ακουστεί δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα. 

Τέλος, σημείωσε πως ήταν «μία ένταση και μια κακιά στιγμή» και «τέτοια περιστατικά δεν επιτρέπεται να ξανασυμβούν».

O Λευτέρης Αυγενάκης έκανε και σχετική ανάρτηση για το περιστατικό λέγοντας πως «λυπάμαι, αλλά είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και τις ανακρίβειες»: