Τρ. Απρ 16th, 2024

Αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας στη Ρίζα

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας σε οικισμούς και να ενισχύει την οδική ασφάλεια. Για την Κορινθία ο στόχος είναι να προωθηθούν οι βιώσιμες μεταφορές, να αρθούν τα εμπόδια στις βασικές υποδομές των οδικών δικτύων και να βελτιωθεί η σύνδεση τουριστικών, πολιτιστικών και παραγωγικών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας”.

Τα πιο πάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης σε δηλώσεις που έκανε στη Ρίζα, περιοχή στην οποία ξεκινά η νέα φάση εργασιών στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα.

Συνεχίζοντας, ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε πως το έργο πραγματοποιείται ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι οδικών ατυχημάτων αλλά και να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα συγκεκριμένων τουριστικών περιοχών.

Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη κατά την επίσκεψη στην Ρίζα συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕΠ/ΕΣΠΑ Τάσος Γκιολής, τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Δήμου Ευρωστίνης, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.