Κυ. Μάι 5th, 2024

Α. Γκιολής: Συνάντηση με το Δ.Σ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων. Παν.Πελοποννήσου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνάντηση με το Δ.Σ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων. Παν.Πελοποννήσου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, ο οποίος συζήτησε βασικά θέματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα της Κορίνθου όπως το κτιριακό,η στέγαση και η μετακίνηση των φοιτητών.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Όταν συνομιλείς με φοιτητές είσαι χαρούμενος…Όταν συζητάς ωραία με φοιτητές από όλους τους πολιτικούς χώρους και βγαίνει αποτέλεσμα είσαι δίπλα χαρούμενος.

Ο Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενήμερος για την συνάντηση, δεσμεύτηκα για την από κοινού συνεργασία για εξεύρεση λύσεων αφού θα προχωρήσουμε μαζί να συναντήσουμε την Υπουργό για το κτηριακό-φοιτητικές εστίες.

Όσο για το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών από τον προαστιακό έως την πόλη της Κορίνθου συνομίλησα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας κον.Νότη Μάρκελλο και μου υποσχέθηκε πως θα φροντίσει άμεσα τα δρομολόγια.”