Σα. Απρ 20th, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης ΙΧ με τις δυο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ αυτοκινήτου με τις δύο μηχανές ΔΙΑΣ στα Άνω Λιόσια αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά φέρνει στο φως το newsit.gr.

Στις εικόνες που εξασφαλίσαμε αποτυπώνονται οι δύο μηχανές της ΕΛΑΣ να κινούνται από τα αριστερά προς τα δεξιά, όπως βλέπουμε στην οθόνη μας και μόλις φτάνουν στην άκρη της εικόνας συγκρούονται με το ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν μεθυσμένος – με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 4 αστυνομικοί, ο ένας εξ αυτών σοβαρά.

Στο 10ο δευτερόλεπτο του βίντεο, φαίνονται τα φώτα από τις δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που κινούνταν επί της λεωφόρου Φυλής στα Άνω Λιόσια.

Στο 18ο δευτερόλεπτο του βίντεο πραγματοποιείται η σύγκρουση των μηχανών με το ΙΧ που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με τις μοτοσικλέτες να βρίσκονται πεσμένες στο οδόστρωμα. Ακριβώς από πίσω ακολουθεί ένα αυτοκίνητο, το οποίο φρενάρει και κάνει όπισθεν.

Αμέσως μετά, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, στο σημείο φτάνουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.