Τε. Μάι 1st, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικός με… κοτομπουκιές και το όπλο στο έδαφος, σε φρούρηση στόχου υψηλού κινδύνου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την πλήρη αδιαφορία του για τα μέτρα ασφαλείας σε έναν από τους πιο υψηλού κινδύνου στόχους της Αθήνας φέρεται να επέδειξε ένας αστυνομικός που είχε αναλάβει τη φρούρησή του όπως αποκάλυψε το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA.

Στο βίντεο που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, διακρίνεται ο αστυνομικός να τρώει και να έχει αφήσει μάλιστα στο έδαφος το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αστυνομικός μέσα από κουβούκλιο την ώρα της υπηρεσίας του έχει αφήσει επιδεικτικά στην άκρη το υπηρεσιακό του όπλο ενώ παράλληλα τρώει κοτομπουκιές, τις οποίες και απαθανατίζει, εστιάζοντας και κάνοντας ζουμ με την κάμερα στο γεύμα του.

Το βίντεο συνοδεύεται και από τους ήχους μουσικής παραπέμποντας σε βίντεο κλιπ, ενώ ο αστυνομικός σε μία τρομερή επίδειξη αδιαφορίας στο βίντεο δείχνει και τον χώρο έξω από το κουβούκλιο, αποκαλύπτοντας και το σημείο που βρίσκεται, το οποίο στην πραγματικότητα έπρεπε να φυλάει.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ρίχνοντας κάποιος μια πιο προσεκτική ματιά, διακρίνεται στο βάθος του φυλακίου ο Πύργος των Αθηνών και αριστερά η οδός Σούτσου, οπότε κάποιος διαπιστώνει ότι ο εν λόγω αστυνομικός φυλάει ένα από τα πιο ασφαλή και πιο αυστηρά φυλασσόμενα μέρη στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο βίντεο γεννάει ερωτήματα για το ποιος ελέγχει αν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που φρουρούν έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους στην Αθήνα, εκτελούν ορθά την υπηρεσία τους, αλλά και το γεγονός ότι οι ίδιο οι αστυνομικοί ανεβάζουν τέτοιο υλικό στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: in.gr