Πε. Μαρ 28th, 2024

Βαγγέλης Ανδριανάκος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει αντικείμενο φθηνού παζαριού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Πορτογαλία και η Κύπρος χρειάστηκαν ένα μνημόνιο, η Ελλάδα τρία. Ταυτόχρονα χρειάστηκαν πέντε εκλογικές αναμετρήσεις, ένα μαϊμού δημοψήφισμα, αρκετοί πρωθυπουργοί και ακόμη περισσότεροι υπουργοί οικονομικών. Ο λόγος είναι, πως όλα τα κόμματα, εκτός από το ΠΑΣΟΚ δεν έδειξαν καμία διάθεση για συνεναίσεις και συνεργασίες ακόμη και όταν η χώρα βρισκόταν μπροστά στο γκρεμό. Τα ίδια κόμματα (Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και πρόσωπα, σήμερα επικαλούνται τις συνεργασίες. 

Αυτό που δεν κατάφερε ο κίνδυνος για τη χώρα, το καταφέρνει ο κίνδυνος για τη ΝΔ να χάσει την εξουσία και για τον ΣΥΡΙΖΑ η προοπτική της εξουσίας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προσωπικά δεν είμαι αντίθετος με τις συνεργασίες, ιδιαίτερα όταν τίθεται θέμα εθνικού συμφέροντος. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως, πως μέχρι τις εκλογές δεν τίθενται τέτοια ζητήματα. Στο ΠΑΣΟΚ κάνουμε την προσπάθεια να πείσουμε τους Έλληνες πολίτες ότι αξίζουμε την ψήφο τους, έχοντας παρουσιάσει το πρόγραμμα μας και τις βασικές μας αρχές και θέσεις, κάτι που δεν έχει γίνει από κανένα άλλο κόμμα μέχρι στιγμής. 

Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει αντικείμενο ενός φθηνού παζαριού. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν πως όσο πιο μεγάλη δύναμη μας δώσουν αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να αλλάξουμε την ατζέντα και τις προτεραιότητες στη χώρα και όχι για να συμβιβαστούμε με αποτυχημένες πολιτικές.

Με λίγα λόγια ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος πως ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ βγαίνει ΠΑΣΟΚ!