Κυ. Απρ 28th, 2024

Βαγγέλης Παπαϊωάννου: Στην εποχή του Gbps μπαίνει ο Δήμος Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην εποχή του Gbps μπαίνει ο Δήμος Κορινθίων.

Με ταχύτητα 1.073.741.824 bits ανά δευτερόλεπτο τρέχουν οι πρώτες Υπηρεσίες στο Δήμο Κορινθίων. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις οπτικές ίνες και το έργο Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών MAN από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, καθώς και τη σταδιακή ένταξη του Δήμου στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, οι Υπηρεσίες αποκτούν ένα ταχύτατο δίκτυο υποδομής μέσω του οποίου βελτιώνεται καθοριστικά και η παροχή τελικής υπηρεσίας προς τους πολίτες.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η ταχύτητα του δικτύου κορμού αποτελεί καθοριστικό παράγοντα.

Ο Δήμος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αναδόχους, διεκδικώντας κάθε διαθέσιμο πόρο που μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Σε λίγους μήνες όλα τα συνδεδεμένα με το ΜΑΝ κτίρια του Δήμου θα τρέχουν με 1 Gbps και διεκδικούμε να ανεβούμε στα 2 Gbps στο κτίριο του Δημαρχείου. Προχωράμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, φέρνοντας το μέλλον στο παρόν, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους πολίτες και τις υπηρεσίες του Δήμου προς αυτούς.