Τε. Μάι 1st, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Συγκροτούμε ψηφοδέλτιο εμπειρίας, ανανέωσης και προοπτικής

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την συμπόρευση με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Κορίνθιων με εξαιρετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας. Νέους στα αυτοδιοικητικά αλλά και έμπειρους, στελέχη που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα της αλλαγής και της προοπτικής, του συνδυασμού που εγγυάται την πορεία του δήμου Κορινθίων στο μέλλον.

«Κάθε ανακοίνωση είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή! Κάθε ένας συμπολίτης μου που με τιμά και με εμπιστεύεται είναι για εμένα αναγνώριση και μεγάλη ευθύνη για την συνέχεια. Η επόμενη θητεία με την εμπιστοσύνη των Κορίνθιων πολιτών θα είναι από τις σημαντικότερες στην ιστορία του δήμου Κορινθίων. Όσα δρομολογήσαμε και όσα πετύχαμε , αναπτύσσονται στα επόμενα χρόνια. Με νέους συνεργάτες και έμπειρους από την σημερινή ομάδα οδηγούμε με συνέπεια, με σύνεση και υλοποιήσιμο πρόγραμμα το δήμο μας στην θέση που του αξίζει» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υποδεχόμενος 12 ακόμα υποψηφίους.

ΟΙ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βενετσάνος Μιχάλης

Ο Μιχάλης πορεύεται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ από τα πρώτα της αυτοδιοικητικά βήματα, το 2014.

Σταθερά παραμένει στο πλευρό του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα και το 2023.Μόνιμος κάτοικος Σοφικού , ηλεκτρολόγος και πατέρας ενός παιδιού συγκαταλέγεται στους ανθρώπους της προσφοράς, της συνέπειας και της σταθερότητας, τις βασικές αρχές της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Μιχάλη, Συνεχίζουμε μαζί!

Δήμος Νεκτάριος

Ο Νεκτάριος είναι μόνιμος κάτοικος Νεάπολης Κορίνθου. Διατηρεί και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση οινοποιία – αμπελουργία ΔΗΜΟΥ με έδρα της Αρχαίες Κλεωνές. Απόφοιτος λυκείου και πλήρης γνώστης του αντικειμένου του έχει παρακολουθήσει σεμινάρια οινοποίησης. Έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία στην προεδρεία της δημοκρατίας. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση ερασιτεχνικά σε τοπικά σωματεία…

ΚαρσιώτηςΧρήστος
οΧρήστοςείναι περιφερειακόςσύμβουλοςΠελοποννήσου , κάτοικοςΚορίνθου και παλαίμαχοςποδοσφαιριστής .

ΚαρσιώτηςΠαναγιώτης
Εκνέου υποψήφιοςστιςπροσεχείς αυτοδιοικητικέςεκλογέςμετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝκαι τονδήμαρχοΒασίληΝανόπουλο, οΠαναγιώτηςΚαρσιώτης. ΟΠαναγιώτηςκατάγεται από τοΑγγελόκαστροκαι είναι ελεύθεροςεπαγγελματίας.
Είναι άνθρωποςτης αυτοδιοίκησηςμεμακρά και επιτυχημένηπορεία στα κοινά. Έχει δοκιμαστεί σεθέσειςευθύνηςκαι στιςοποίες έχει ανταποκριθεί στο έπακρον, έχει διατελέσει πρόεδροςτηςκοινότηταςΑγγελοκάστρου από το 2010-2019, δημοτικόςσύμβουλοςκαι αντιδήμαρχος από το 2007 έωςτο 2010, δημοτικόςσύμβουλοςτηνθητεία 2019 -2023, πρόεδροςστηνΔΑΕΚκαι σήμερα ΑντιδήμαρχοςΑθλητισμού &ΠολιτικήςΠροστασίας. Η υποψηφιότητα του αποτελεί για τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝτηνσυνέχεια και τηνεμπειρία ηοποία έρχεται να συνδυαστεί μετην ανανέωσητηνοποίανεπιτυγχάνει σεμέγιστοβαθμό οσυνδυασμός. Παναγιώτη, συνεχίζουμεμαζί!

ΚουρούμπαληΠαγώνα

ΗΠαγώνα γεννήθηκεκαι διαμένει στηνΚόρινθο. Είναι μητέρα τριώνπαιδιώνκαι γιαγιά τριώνπανέμορφωνεγγονιών. Για 20 χρόνια διατήρησεμια επιτυχημένηεπιχείρησηοργάνωσηςγάμωνκβαπτίσεων. Σήμερα εργάζεται στοτμήμα του πρασίνου μεπολύ μεράκι κ αγάπηγια τηνπόλημαςκτουςσυμπολίτεςτης. Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του εθελοντισμού κτηςπροσφοράς, τηνχαρακτηρίζει δεη όρεξητηςνα συμμετέχει στα κοινά και για αυτό θέλει μαζί μαςνα δραστηριοποιείται ενεργά σε ότι μπορεί να βελτιώσει τηνποιότητα ζωήςστοΔήμοΚορινθίων. Προέρχεται από οικογένεια που ανέκαθενσυμμετείχεπολύ έντονα στηντοπική πολιτική σκηνή μεστόχοπάντα τηπροσφορά στοδήμομας. Παγώνα ηΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝσεκαλωσορίζει.

ΜάραςΓιώργος

Υποψήφιοςγια ακόμα μια φορά μετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝοΓιώργος, είναι από τα στελέχηπου μεσυνέπεια και σταθερότητα πορεύονται στοπλευρό του δημάρχου Κορινθίων όλα αυτά τα χρόνια.

ΚάτοικοςΛεχαίου, παντρεμένοςκαι πατέραςενόςπαιδιού, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει ΑντιπρόεδροςστηνΤ.ΟΚορίνθου Ν.Δκαι είναι μέλοςτηςΔΕΕΠΚορινθίαςως υπεύθυνοςεργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Γιώργο, ΣυνεχίζουμεΜαζί!

ΜπέκουΕιρήνη

ΗΕιρήνηείναι μόνιμηκάτοικοςΣολωμού, μητέρα δυοπαιδιώνκαι εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μετα κοινά ασχολείται από μικρή ηλικία, πάντα παρούσα σεσυλλόγουςκαι δράσειςγια να προσφέρει και να συμβάλει στηνπρόοδοτου τόπου που ζει.

Σήμερα είναι μέλοςτου πολιτιστικού συλλόγου Σολωμού και μέλοςστηνομάδα “ΑΕΣΟΛΩΜΟΥ 2023” .Στην αυτοδιοίκησησυμμετέχει για πρώτηφορά θέτοντας υποψηφιότητα μετονδήμαρχοΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλοκαι τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ .

ΝάνοςΔημήτριος

ΟΔημήτρηςείναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ. Μεσπουδέςηλεκτρολόγου δραστηριοποιείται σήμερα ωςελεύθεροςεπαγγελματίαςστονχώροτηςεστίασης. Είναι παντρεμένοςκαι πατέραςδυοπαιδιώνκαι επιθυμεί μετην υποψηφιότητα του να συμβάλει στηνδημιουργία ενόςκαλύτερου μέλλοντοςγια τα παιδιά του και όλουςτουςσυνδημότεςτου

ΣεννήςΓιάννης
Ένας ακόμα συμπολίτηςμας, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝστηνκατεύθυνσητης ανανέωσηςκαι τηςσυμπόρευσηςμε όσοτοδυνατόνπερισσότερουςΚορίνθιους.

ΟΓιάννηςείναι γνωστόςεπιχειρηματίαςτηςπόληςμας, διατηρεί επιχείρησηελαστικών, είναι όμωςπαράλληλα και έναςπολίτηςενεργός, μεσυμμετοχή σεσυλλογικά όργανα και σημαντική παρέμβαση.

26 χρόνια ασχολείται μετα διοικητικά συμβούλια τωνκυνηγετικώνσυλλόγωνΚορίνθου και Τενέας. Είναι παντρεμένοςμετηνΠηνελόπηΚωνσταντίνου που ασχολείται μετηνφύλαξη αρχαιοτήτωνκαι πατέραςδυοπαιδιών. ΤονκαλωσορίζουμεστηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ!

ΣιάχραςΙωάννης
O Γιάννηςκατάγεται και διαμένει στοΣοφικό. Είναι πτυχιούχοςτηςΣχολήςΔιοίκησης&ΟικονομίαςΑΤΕΙΠειραιά, κάτοχοςμεταπτυχιακού τίτλου<MSc in Advanced Information Systems>μεγνώσειςΑγγλικήςΓλώσσαςσεπολύ καλό επίπεδο. Εργάζεται στηνΕλληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤΑ.Ε) ωςΕιδικόςΣύμβουλοςσεθέματα Στρατηγικής ,Οργάνωσης&ΔιοίκησηςτηςΕΡΤ. Απασχολείται ΣτοχώροτωνΡαδιοτηλεοπτικώνΕπιχειρήσεων από το 2004 σεδιοικητικέςθέσειςστονΤηλεοπτικό Σταθμό ALTER A.E και τηντελευταία δεκαετία στηνΕΡΤ .Είναι μέλοςτης EBU(Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) συμμετέχονταςτα τελευταία χρονιά σε αρκετά συνέδρια μεθέματα σχετικά μεΣτρατηγικές αντιμετώπισηςτωννέωνπροσκλήσεωνστοχώροτων MEDIA ,τονΨηφιακό Μετασχηματισμό &Εκσυγχρονισμό τηςΤηλεόρασης ,τιςΝέεςκαινοτομίεςκαι Νέεςτάσειςενίσχυσηςκαι προβολήςτου τηλεοπτικού περιεχομένου , Ενίσχυσηςπεριεχομένου και προβολήςμέσωτων Social Media. Τονδιακρίνει ηεργατικότητα του ,η ικανότητα του να διεκπεραιώνει μεεπιτυχία ότι αναλαμβάνει. Ξεχωρίζει για το ήθος ,τονθετικό του χαρακτήρα και τηνπροθυμία να αναλαμβάνει και να διεκπεραιώνει υποθέσεις. Προτεραιότητα του ο Άνθρωπος&ηΙσότιμηκαι Ισοδύναμηκαλυτέρευσητηςκαθημερινότηταςτου στηνΚορινθιακή Κοινωνία. Μεγάλωσεσεμια οικογένεια που υπηρέτησεκαι τίμησετηντοπική αυτοδιοίκηση, αρχής από τον αείμνηστοπατέρα του ΣιάχραΜιχαήλ (Λετος)οοποίος ασχολήθηκεκαι βοήθησεμε όλεςτου τιςδυνάμειςτοχωριό του για δύοδεκαετίεςωςσύμβουλοςστηνΚοινότητα Σοφικού με απόλυτησυνέπεια, ήθοςπου έχει εκτιμηθεί και δεν έχει ξεχαστεί, καθώςκαι από την αδερφή του ΣιάχραΒασιλική ηοποία διετέλεσεΑντιδήμαρχοςεπί ΔημαρχίαςΑθανασίου Τούσουλητηνπερίοδο 2004-2008 στονΔήμοΣολυγείας. ΓιάννηηΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝσεκαλωσορίζει! 

ΣούκουληςΡαφαήλ

ΟΡαφαήλείναι κάτοικοςΚορίνθου. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στοΛέχαιοκαι τρέφει μεγάλη αγάπηγια τοντόποτου στονοποίονεπιθυμεί να προσφέρει και μετέχονταςστα κοινά. Υποψήφιοςείναι για πρώτηφορά , στοπλευρό του Δημάρχου ΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλου και τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι εποχικόςπυροσβέστηςκαι αθλητήςοοποίος έχει αγωνιστεί στιςομάδεςΟλυμπιακό Άσσου, Εθνικό Ξυλοκέριζας, Ηρακλή Λεχαίου και στηνΠροοδευτική Περιγιαλίου .

Ραφαήλσεκαλωσορίζουμε!

Τσάκωνα Αναστασία
Μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για τηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝηνεαρή Αναστασία Τσάκωνα, φοιτήτρια επιπτυχίωστηνΛογιστική και Χρηματοοικονομική. ΗΑναστασία μένει στοΚουταλά, μια από τιςκοινότητεςτου δήμου Κορινθίωνκαι επιδιώκει μετην υποψηφιότητα τηςνα καταφέρει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του τόπου που ζει και να διεκδικήσει έργα και παρεμβάσειςπου έχουν ανάγκηοι κάτοικοί του .