Σα. Μάι 4th, 2024

Βασίλης Νανόπουλος: Το «ρεύμα» προς την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μεγαλώνει!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έχουμε την χαρά ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ να ανακοινώνουμε σήμερα 6 ακόμα νέους υποψηφίους. Κορίνθιους που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά και αναγνώρισαν στον δήμαρχο και στην δημοτική αρχή, το όραμα, το σχέδιο και κυρίως το αποτέλεσμα. Το ρεύμα προς την παράταξη του Δημάρχου συνεχώς αυξάνεται αποδεικνύοντας πως η κοινωνία επιζητά την νέα φιλοσοφία, επιζητά την ανανέωση. «Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και πορευόμαστε μαζί της, καλωσορίζω τα νέα στελέχη στην ομάδα που κάνει ήδη πράξη στο δήμο Κορινθίων την ΑΛΛΑΓΗ» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

ΓκίλλαςΘωμάς

ΟΘωμάςείναι 36 ετών, γεννήθηκεκαι μεγάλωσεστοκέντροτηςΚορίνθου. ΣπούδασεΔιοίκησηΕπιχειρήσεωνκαι από το 2009 ασκεί ελεύθεροεπάγγελμα ως αντιπρόσωποςπαγωτώνστοννομό Κορινθίας. Από το 2014 έχει εκλεγεί δύοφορέςστοΤοπικό ΣυμβούλιοτηςΚορίνθου μετηνΠορεία Ευθύνηςκαι διατέλεσεμέλοςστοΔ\Στου ΚΕΠΑΠτου Δήμου για τρία χρόνια (2016-2019). Σκοπεύει να εργαστεί για την αναβάθμισητηςπόληςκαι τηβελτίωσητηςποιότηταςζωήςτωνπολιτώνδίνοντας έμφασηστηνοικονομική ανάπτυξημέσωτηςενθάρρυνσηςτηςεπιχειρηματικήςδραστηριότηταςγια τηδημιουργία θέσεωνεργασίαςκαι την ανάπτυξητηςτοπικήςοικονομίας. Εμπιστεύτηκετον υποψήφιοΔήμαρχοΒασίληΝανόπουλοκαι τηΣυμμαχία Πολιτώνγια τονκοινό αγώνα τους.

ΕλένηςΑθανάσιος

ΟΘανάσηςγεννήθηκεστοΑμαρούσιοΑττικής, είναι 25 ετώνμόνιμοςκάτοικοςΞυλοκέριζαςΚορινθίαςκαι τελειόφοιτοςτου Πανεπιστημίου ΔυτικήςΑττικήςτου τμήματοςεπιστήμηςκαι τεχνολογίαςτροφίμων. Είναι επαγγελματίας αγρότηςσυνεχίζονταςμια παράδοσητριώνγενεών.

Η αγάπητου για τοντόποπου μεγάλωσεκαι συνεχίζει να διαμένει εκφράζεται σεκάθεμορφή τηςκοινωνικήςτου ζωής. Είναι ενεργό μέλοςτου Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ξυλοκέριζαςγια πάνω από δέκα χρόνια και παρόνσεκάθεκοινωνική δράσητου τόπου του.

Έναςνέοςμεδιάθεσηκαι όραμα να προσφέρει ανιδιοτελώςστηνπρόοδοτηςτοπικήςκοινότητας. Αυτόςείναι και οβασικότεροςλόγοςπου θέτει τονεαυτό του στηνκρίσητωνσυμπατριωτώντου και τάσσεται στηνμάχηγια ένα καλύτερο αύριομετηνσυμμαχία πολιτώνκαι δήμαρχοτονΒασίληΝανόπουλο

ΚατσίγιαννηςΠαναγιώτης

ΟΠαναγιώτηςκατάγεται από τονΑγ. Βασίλειο , είναι

απόφοιτοςΤμήματοςΦυσικήςτωνΘετικώνΕπιστημώντου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνμεκατεύθυνσητοντομέα τηςΦυσικήςΜετεωρολογίαςκαι Περιβάλλοντος. Είναι έγγαμος , εργάζεται στοντομέα τηςεφοδιαστικής αλυσίδαςΗ αγάπηγια τοντόποτου τονκαθοδηγεί να ασχοληθεί μετα κοινά ως υποψήφιοςγια πρώτηφορά μεστόχοτηνεξέλιξηκαι τηδιατήρησητηςπαράδοσηςτου τόπου του .

ΚίνναςΜερτίκας

ΟΜερτίκαςγεννήθηκεστηνΚόρινθο, είναι 45 χρονών, μόνιμοςκάτοικοςΞυλοκέριζαςΚορινθίας. Είναι έγγαμοςμετηνΣοφία Λάγιου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Είναι παραγωγός αγροτικώνπροϊόντωνκαι δραστηριοποιείται στιςλαϊκές αγορέςτηςΑθήνας.

Υποψήφιοςστην αυτοδιοίκησηείναι πρώτηφορά και δηλώνει έτοιμοςνα προσφέρει στοχωριό του, στοντόποτου και στουςσυμπολίτεςτου.

ΜωραιτάκηΦωτεινή

ΗΦωτεινή είναι κάτοικοςΚορίνθου έγγαμημεδυοπαιδιά . Είναι πτυχιούχοςμουσικός απόφοιτοςτου ΟρφείουΩδείου Αθηνών.

Εργάζεται ως υπάλληλοςτηςφιλαρμονικήςστονομικό πρόσωποΚΕΠΑΠ .

ΡοντζιώκουΘεοδοσία

ΗΘεοδοσία είναι νέα υποψήφια μετηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ . ΓεννήθηκεστηνΚόρινθο, μετονσύγυζότηςΑθανάσιοΜαντά, έχουνδυοπαιδιά και διατηρούνστιςΑρχαίεςΚλεωνές, ξυλουργική επιχείρηση.

Από μικρή έχει μάθει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να προσφέρει, αυτόςείναι ολόγοςπου σήμερα δηλώνει υποψηφιότητα στοπλευρό του δημάρχου ΚορινθίωνΒασίληΝανόπουλου και τηςΣΥΜΜΑΧΙΑΣΠΟΛΙΤΩΝ.

“Ευχαριστώ πολύ τονδήμαρχογια τηνευκαιρία που μου δίνει να είμαι στηνομάδα του” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Θεοδοσία, σεκαλωσορίζουμεστηνΣΥΜΜΑΧΙΑΠΟΛΙΤΩΝ!