Σα. Απρ 20th, 2024

Βασίλης Ταγαράς: 1η Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα Τρίτης ηλικίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η παγκόσμια ημέρα Τρίτης ηλικίας και ο εορτασμός της κάθε 1η ημέρα του Οκτώβρη ήταν απλά η αφορμή.

Διότι στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων πρεσβεύουμε πως η κάθε ημέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, στους ανθρώπους που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην οικονομία και την εξέλιξη της πατρίδας μας, στους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας φροντίζουν και βεβαίως παραμένουν ενεργοί σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητας.
Και αυτό κάνουμε!

Χθες λοιπόν, ήταν βραδιά εξόδου! Βραδιά κινηματογράφου!

Συνόδευσα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ για να παρακολουθήσουμε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και την ταινία ” Η ΠΑΝΣΙΟΝ”!

Ομολογουμένως ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά με καλό σινεμά και καταπληκτική παρέα .
Θα το επαναλάβουμε σίγουρα!

Η βραδιά μας όμως δεν ολοκληρώθηκε με σινεμά αλλά με μουσική, ευχές “εις υγείαν” και πολλά χαμόγελα στο ΚΑΠΗ του Άσσου και στην εκδήλωση που εκεί διοργάνωσαν τα μέλη μας με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα.

Ως πρόεδρος του κέντρου κοινωνικής πολιτικής αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας που είστε τα θεμέλια της κοινωνίας μας, τα χνάρια στα οποία όλοι εμείς οι νεότεροι βαδίζουμε και να δεσμευτώ πως θα γίνουν πολλά περισσότερα από εμάς για εσάς ως ελάχιστη αναγνώριση στα όσα έχετε ήδη προσφέρει και συνεχίζετε να προσφέρετε απλόχερα.

Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός που ο ΟΗΕ θέσπισε την 1η Οκτωβρίου ως παγκόσμια ημέρα Τρίτης ηλικίας.
Για να ναι φάρος στην αναγνώριση της συμβολής σας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και στην σφυρηλάτηση των δεσμών της οικογένειας αλλά και οδηγός για το μέλλον μας!

Βασίλης Ταγαράς

Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων