Πα. Απρ 19th, 2024

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε ένας 39χρονος – Θέμα χρόνου η κατάθεση «κλειδί» της ανήλικης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας άνδρας που συνομιλούσε με την ανήλικη. Ο 39χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ, νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, και οι 212 που επικοινωνήσαν με την 12χρονη έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ, υπάρχουν στοιχεία που έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και στην 33η ανακρίτρια. Ακόμα, αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη, πρόκειται για την 4η κατάθεση κατά σειρά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει και σήμερα (26/10).

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί η κατάθεση του παιδιού να πάει και την επόμενη εβδομάδα ανάλογα με την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει ταυτοποιηθεί ο «Μιχάλης» το άτομο που φαίνεται να έχει παίξει ρόλο μαστροπού στην υπόθεση.

Όσον αφορά στην μητέρα της 12χρονης, δεν φαίνεται να υπάρχει η εφαρμογή blindchat στο κινητό και στον υπολογιστή της, όπως επίσης δεν φαίνεται να έχει πρόσβαση και στους λογαριασμούς στα social media.

Η 37χρονη μητέρα θα καταθέσει και αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης, ίσως και εντός της ημέρας.

www.ertnews.gr