Τε. Απρ 24th, 2024

Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Η στιγμή της σύλληψής του στην Αλβανία (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τον 45χρονο «βιαστή με το τατουάζ» εντόπισαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στους Έλληνες αστυνομικούς στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (01/11).

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος το πρωί της Τρίτης γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

Με βοήθεια συγγενικού του προσώπου πέρασε στην Αλβανία, ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Βίντεο από την σύλληψή του, όπου φαίνεται να τον κυνηγούν οι αστυνομικοί, ανήρτησε το Top Channel Albania στο Youtube.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο