Σα. Μάι 4th, 2024

Βλάσης Τσιώτος: Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνδημότισσες και συνδημότες, σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλου του συνδυασμού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η στήριξη σας μετά από μια τετραετία γεμάτη αντιξοότητες, μας οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα ενόψει της νέας εκλογικής διαδικασίας της επόμενης Κυριακής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους τόσο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, όσο και των υπόλοιπων δημοτικών συνδυασμών για τον αγώνα τον οποίο έδωσαν και την διάθεση προσφοράς στον τόπο που τους διακατέχει.

Την επόμενη Κυριακή εσείς θα αποφασίσετε αμετάκλητα για την επόμενη κρίσιμη πενταετία, για το μέλλον του τόπου που όλοι αγαπάμε.

Εσείς θα κληθείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο δημοτικές ομάδες, αλλά και σε δύο υποψήφιους δημάρχους, επιλέγοντας αυτούς που κατά την κρίση σας διαθέτουν την προσωπικότητα, την εμπειρία, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εργατικότητα να αφιερωθούν στις δημοτικές υποθέσεις.

Την Κυριακή ο Δήμος μας αλλάζει οριστικά σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του. Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτή η σελίδα θα αλλάξει μπρος ή πίσω.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και το ίδιο αίσθημα ευθύνης την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2019. Η εντολή ανήκει σε εσάς.

Πάμε Δημιουργικά ΜΑΖΙ.

Βλάσης Τσιώτος