Τρ. Μάι 7th, 2024

Βραχάτι: Αρίστευσε στις Πανελλήνιες και θα φοιτά στη Νομική – Η απώλεια του πατέρα της λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της για την μεγάλη επιτυχία

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ: Αρίστευσε στις Πανελλήνιες και θα φοιτά στη Νομική – Η απώλεια του πατέρα της λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της για την μεγάλη επιτυχία.

Μεγάλη επιτυχία για την Αικατερίνη – Μαρία Παπακυριακου.
Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου από το Βραχάτι, αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον θα φοιτά στο τμήμα της Νομικής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Αξίζει να αναφερθεί, πως η 18χρονη είχε χάσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη των γραπτών εξετάσεων, τον αγαπημένο της πατέρα. Μέσα απ’ αυτή την μεγάλη απώλεια, η ίδια βρήκε το σθένος και κατάφερε, όχι μόνο να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές, αλλά και να πετύχει την εισαγωγή της στο τμήμα της Νομικής.
Συγκινητικά είναι τα λόγια της μητέρας της: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΠΘ . ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!