Πε. Απρ 25th, 2024

Β. Νανόπουλος: Κάνουμε πράξη την ανανέωση που χρειάζεται ο δήμος, ενεργοποιούμε συμπολίτες με ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση, η ανανέωση και η διεύρυνση  του συνδυασμού του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Κορίνθιοι και Κορίνθιες ανταποκρίνονται με ζέση στο κάλεσμα του Δημάρχου και γίνονται συμμέτοχοι της αλλαγής που ήδη συντελείται στο δήμο Κορινθίων από το 2019, της Αλλαγής που στα επόμενα χρόνια εντείνεται και δημιουργεί στην ουσία τον Δήμο που μας αξίζει! Οι  υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα θέτουν για πρώτη φορά εαυτόν στα κοινά αναγνωρίζοντας στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο το όραμα, την προοπτική, το αποτέλεσμα που δεσμεύτηκε στους πολίτες το 2019. 

«Τους ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους και είμαι βέβαιος για την επιτυχία τους. Συμπολίτες μας με ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία και στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται κοντά μας για να συμβάλουν στην ανανέωση που επιβάλλεται να γίνει, για να ενισχύσουν την δύναμή μας, για να προσθέσουν ιδέες, ικανότητα, αξίες σε όλα εκείνα που έχουμε δεσμευτεί πως θα πράξουμε για τον δήμο Κορινθίων και τους πολίτες του.»

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ: 

1. ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΝΑ 

Η Λένα είναι Χημικός-Οινολόγος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1990 εργαζόταν στην Αθήνα σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια έως το 2004.Το 2006 άνοιξε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον τόπο καταγωγής της τα Εξαμίλια το οποίο διατήρησε και μέχρι το 2020. Από το 2020 μέχρι και σήμερα έχει το δικό της φροντιστήριο στην Κόρινθο.

Έχει δυο παιδιά. Μετέχει στη Συμμαχία Πολιτών από τη σύστασή της το 2014 και συνεργάζεται ενεργά με τον επικεφαλής Βασίλη Νανόπουλο . Πιστεύει στο όραμα και το σχέδιό του για το δήμο και αποφάσισε να το δείξει εμπράκτως συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος .

2. ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Μαψό Κορινθίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα ,τις λύσεις που μπορούν να δοθούν και βεβαίως τις προοπτικές. 

3.ΓΚΕΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Κυριακή εξελέγη με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το 2019 στο τοπικό συμβούλιο του Σολωμού. Η αγάπη και η μεγάλη διάθεση της για προσφορά στο χωριό της φάνηκε στην πράξη, ενεργότατη τα 3,5 αυτά χρόνια ως μέλος του τοπικού συμβουλίου αλλά και των ΚΑΠΗ.

Η Κυριακή είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Η επαγγελματική της ενασχόληση είναι στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζει αγγλικά και Γερμανικά, ενώ παλαιότερα ήταν αθλήτρια του Βόλει, με αγάπη και ενδιαφέρον για τον αθλητισμό που παραμένουν ως σήμερα. 

Είναι εκ νέου υποψήφια με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο πιστεύοντας στην αλλαγή, στην προοπτική και την εξέλιξη του δήμου Κορινθίων συνολικά αλλά και ειδικότερα στην επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν το Δ.Δ Σολωμού, την ανάπτυξή του, την καθημερινότητά του, την προοπτική του. Κυριακή, συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

4. ΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ

Υποψήφιος για πρώτη φορά ο Νίκος. Τον καλωσορίζουμε στην Συμμαχία Πολιτών, την παράταξη που εκφράζει κάθε πτυχή της κοινωνίας μας, την παράταξη που ενώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. 

Ο Νίκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ, καθημερινά βρίσκεται στην καρδιά της πόλης καταγράφοντας όσα την απασχολούν μέσα από τους ίδιους τους πολίτες τους οποίους μεταφέρει στον προορισμό τους. 

Η απόφαση της συμπόρευσης με τον Δήμαρχο Κορινθίων πηγάζει ακριβώς από την βεβαιότητά του πως όλα αυτά που ο ίδιος τα τελευταία 10 χρόνια καταγράφει, μπορούν να γίνουν το έργο της δημοτικής αρχής στα επόμενα χρόνια, να δημιουργήσουν την κοινωνία που οι πολίτες επιθυμούν να είναι μέλη τους, ο τόπος που θέλουν να ζουν!

5. ΖΙΜΠΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4/4/1991 και μεγάλωσε στην Αρχαία Κόρινθο, γιος του Θανάση και της Σταθούλας Ζιμπόλα. Είναι απόφοιτος του 1ου γενικού λυκείου Κορίνθου και πτυχιούχος του Δ.Ι.Ε.Κ  Αιγάλεω στον τομέα τεχνικών ανελκυστήρων.  Με πολυετή πείρα , από το 2010 εργάστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση συντηρήσεων και εγκατάστασης ανελκυστήρων . Η θέληση για εξέλιξη τον οδήγησε να εργαστεί σε πολυεθνική εταιρία του τομέα του. Δραστηριοποιείται και στον αθλητισμό , για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες του δήμου όπως ο Π.Α.Σ. ΑΡΗΣ Αρχαίας Κορίνθου, στο Γαλατάκι και στον Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος για πρώτη φορά, με θέληση να συμβάλει στα κοινά του τόπου του. Ελπίζει να προσφέρει στον τεχνικό τομέα, στα αγροτικά – μιας και κατάγεται από αγροτική οικογένεια – και στον αθλητισμό. 

«Ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ δίπλα του για το κοινό καλό.» 

6. ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 

Ο Θεοφάνης Κανέλλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College και του Τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιώς. Μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο. Δραστηριοποιείται στον τομέα μεταφορών διατηρώντας δική του μεταφορική εταιρεία παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες logistics. Τυγχάνει έγγαμος με την Δικηγόρο Κορίνθου, Δήμητρα Μαρίνη και έχουν αποκτήσει μία κόρη, ηλικίας ενός έτους. Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε στην ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Βασίλη Νανόπουλου να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της Συμμαχίας Πολιτών θεωρώντας ότι η συμμετοχή νέων ανθρώπων στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου θα συμβάλλει ώστε να αναδείξουμε τον Δήμο Κορινθίων αναταγωνιστικό, ανθρώπινο και κοινωνικά δίκαιο.

7. ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

Καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έναν ακόμα νέο υποψήφιο. Ο Αντώνης Κομνηνός είναι γέννημα – θρέμμα Κορίνθιος. Γεννήθηκε στην Κόρινθο, μεγάλωσε στον Συνοικισμό, έχει τρία παιδιά και σήμερα διαμένει στον Άγιο Βασίλειο με την σύζυγο του Βασιλική Κατσίγιαννη, είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Aποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να είναι υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου ορμόμενος από την αγάπη του για τον τόπο που ζει ο ίδιος και η οικογένεια του και εμπνεόμενος από τα όσα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ πρεσβεύει όχι μόνο ως παράταξη αλλά και ως διοίκηση του δήμου Κορινθίων από το 2019.

Και η υποψηφιότητα του Αντώνη εκφράζει στην πράξη την ουσιαστική ανανέωση που επιδιώκει η παράταξη του Δημάρχου.

8. ΠΑΠΑΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία είναι μόνιμη κάτοικος Περιγιαλίου, κόρη του Χαράλαμπου και της Βασιλικής. Μητέρα δυο αγοριών, δηλώνει περήφανη για την οικογένεια που δημιούργησε αλλά και την πορεία της ζωή της σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο, εργάζεται στον ιδιωτικό αλλά και τον παραγωγικό τομέα κατορθώνοντας να μεγαλώνει και να σπουδάζει τα παιδιά της ως μονογονέας, να χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης των συμπολιτών της. 

Από μικρή έχει μάθει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να προσφέρει, αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δηλώνει υποψηφιότητα στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που μου δίνει να βρίσκομαι στην ομάδα του. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του τόπου μας, με σεβασμό και ταπεινότητα, όπως έμαθα να πορεύομαι πάντα στη ζωή μου, θα ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου ώστε να μπορέσω να τους εκπροσωπήσω επάξια, να μεταφέρω τα αιτήματα τους και να διεκδικήσω την λύση τους, να ξεπεράσω εγώ και οι συνυποψήφιοι μου τον εαυτό μας για μία καλύτερη και δίκαιη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας και πολύ περισσότερο ο δήμος μας είναι ανθρώπους με δύναμη ψυχής και αγάπη για τον τόπο τους. Με θέληση για δράση, συνέπεια και αδιάβλητο χαρακτήρα, με όραμα και ιδέες.» δηλώνει η ίδια για την υποψηφιότητα της.