Τε. Ιούν 26th, 2024

Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου Ολυμπίας Οδού

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την  30/05/2024 με θέμα την πρόταση μας για υπογραφή συλλογικής συμβάσης εργασίας. Μέσα σε κλίμα ενότητας αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας εκτιμούμε ως ελπιδοφόρο  γεγονός την ίδρυση του σωματείου μας αλλά και την ανάπτυξη μαζικών, απεργιακών και  πολύμορφων κινητοποιήσεων το προηγούμενο διάστημα. Αυτή η σύντομη αλλά  ουσιαστική πορεία του σωματείου μας έφερε στην θέση να βρισκόμαστε σε διαδικασία  συλλογικής διαπραγμάτευσης. 

Η πείρα έχει δείξει πως μόνο με αγώνα διασφαλίζονται τα δικαιώματά μας και πως  δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα να βάζει εμπόδια στη διεκδίκηση. Εμείς θεωρούμε ότι  είναι κρίσιμο ζήτημα, προς το συμφέρον όλων μας, να διεκδικήσουμε αγωνιστικά,  ενιαία, όλα όσα έχουμε ανάγκη σήμερα. 

Είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε  τη ζωή που μας αξίζει. Να μη μετράμε συνέχεια πόσα χάνουμε κάθε φορά, πως θα βγει  ο μήνας. Όταν είμαστε ενωμένοι, έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Πάλη τώρα για πραγματικές αυξήσεις, οι οποίες θα μας δώσουν μια ανάσα. Μόνη μας πρόθεση είναι να είμαστε οργανωμένα και αποφασιστικά στους δρόμους  του αγώνα για δικαιώματα και μισθούς στο ύψος των αναγκών μας, για να παλέψουμε  και να διεκδικήσουμε μια Σ.Σ.Ε. προς όφελος όλων των συναδέλφων.