Τρ. Μάι 7th, 2024

Γιάννης Λαλιώτης: «Στόχος μου είναι να βλέπω την Κορινθία να βελτιώνεται με ουσιώδη βήματα»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί  φίλοι, με σεμνότητα και μεγάλη διάθεση προσφοράς, σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ  για την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας!

Σε μια εποχή που ο κόσμος αλλάζει θεαματικά, δεν θα μπορούσα να μείνω απαθής θεατής. Επέλεξα να έχω ενεργό ρόλο, συμβάλλοντας σε μια κοινή προσπάθεια ευρείας αποδοχής, την μόνη ίσως ρεαλιστική, βιώσιμη και αναπτυξιακή πολιτική πρόταση για την Περιφέρειά μας. 

Χωρίς διαχωριστικές γραμμές και με όραμα μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας, προχωράμε μαζί προς το μέλλον 

Με προγραμματισμό, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε τον πολίτη, τον άνθρωπο, την κοινωνία. «Στόχος μου είναι να βλέπω την Κορινθία να βελτιώνεται με ουσιώδη βήματα τόσο κοινωνικά, οικονομικά όσο και πολιτιστικά»

Στηρίζουμε τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, έναν απλό, ειλικρινή, εργατικό, χαμογελαστό, σεμνό και συνάμα δυναμικό και αποτελεσματικό πολιτικό!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ λοιπόν!

Με την βοήθεια και την ψήφο σας, συνεχίζουμε
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Νέα Πελοπόννησος ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ r. ΛΑΛΙΩΤΗΣ Εκδότης τοπικών εφημερίδων Φενεού Εάν αγώνιστείς για Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας την ζωή σου ίσως κερδίσεις 976343084 ilaliotis@yahoo.gr Εάν δεν αγωνιστεις f Ιωάννης r. Λαλιώτης ©@laliotis242 σίγουρα θα χάσεις Tik Tok Γιάννης Γ.Λαλιώτης"