Πα. Απρ 19th, 2024

Γιώργος Βασιλείου: Ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στο Βραχάτι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου για το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στο Βραχάτι.

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο ανάπλασης των πεζοδρομίων στην κεντρική αγορά του χωριού μας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών. Η ολοκλήρωση του θα επιτευχθεί με παράλληλη βελτίωση του οδοστρώματος, σχάρες απορροής υδάτων, σημάνσεις, βελτιώσεις στην πρόσβαση πεζών σε μαγαζιά και υπηρεσίες καθώς και άλλες λειτουργικές και περιβαλλοντικές βελτιώσεις! Επιλέξαμε την τμηματική κατασκευή του έργου για δύο κύριους λόγους:

1.Γιατί το έργο είναι μεγάλο και χρονοβόρο.

2 .Για βελτιώσεις ή μικρά απρόοπτα που τυχόν προκύψουν. Αυτή μας η απόφαση εξυπηρετεί να είμαστε ΄΄πάνω από το έργο’’ καθημερινά και κυρίως να περιορίσουμε την ενόχληση και την κυκλοφοριακή επιβάρυνση στο ελάχιστο.Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι το Βραχάτι είναι η πρώτη και μεγαλύτερη προτεραιότητα και συμβάλουμε με καλή πίστη, δουλειά, συναίνεση στα μικρά και τα μεγάλα που απασχολούν εσάς και το Βραχάτι και θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό!Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος που η δέσμευσή του για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου έγινε πράξη.

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος