Πα. Μαρ 29th, 2024

Γιώργος Μάνταλος: Υποψήφιος Fair Play της χρονιάς στα Gazzetta Awards 2022

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΑθλητισμόςΣημαντικότερα

Γιώργος Μάνταλος: Υποψήφιος Fair Play της χρονιάς στα Gazzetta Awards 2022

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδος και τον Αίαντα Ευόσμου για την Elite League κρίθηκε στην παράταση μετά από ένα διαιτητικό λάθος κατά της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου, ο οποίος στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι αποδόθηκε μπασκετική δικαιοσύνη, αφού η ομάδα του Ευόσμου ήταν καλύτερη από τη δική του.

Στην ξεχωριστή κατηγορία Fair Play της χρονιάς των Gazzetta Awards 2022, που φέρει το όνομα του σπουδαίου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Υποψήφιος είναι ο προπονητής της ΝΕΜ, Γιώργος Μάνταλος.

Η μεγάλη ψηφοφορία του Gazzetta έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος, για μία ακόμη χρονιά, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με μια μεγαλειώδη εκδήλωση, στην οποία θα τιμηθούν οι διακριθέντες και θα βραβευτούν οι hall of famers!

Η Υποψηφιότητα Γιώργου Μάνταλου

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδος και τον Αίαντα Ευόσμου για την Elite League κρίθηκε στην παράταση μετά από ένα διαιτητικό λάθος κατά της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου, ο οποίος στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι αποδόθηκε μπασκετική δικαιοσύνη, αφού η ομάδα του Ευόσμου ήταν καλύτερη από τη δική του.

Μπορείτε να ψηφίσετε ΕΔΩ

Το φετινό βραβείο του fair play στα Gazzetta Awards είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της εκπληκτικής καριέρας του ήταν πάντα υπέρμαχος της ευγενούς άμιλλας. Ο Ολυμπιονίκης μας τίμησε τα ελληνικά χρώματα με την παρουσία του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και μετά το ειδικό αφιέρωμα #giatonAlexandro, που δημιουργήθηκε για να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στην τελευταία του επιθυμία, την ενημέρωση του κόσμου για τον καρκίνο, το Gazzetta τιμάει την μνήμη του, δίνοντας στο βραβείο του fair play το όνομά του.

Η διαδικασία θα είναι live μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.