Δε. Μάι 6th, 2024

Γιώργος Παπαβενετίου: Θα υπηρετήσω όλους τους δημότες ανεξαρτήτως τι ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές και θα είμαι δίπλα τους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη για την τιμητική πρόταση του να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλιου του Δήμου Κορινθίων.

Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπο μου, η ψήφιση της υποψηφιότητας μου από το σύνολο (35) των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων.

Με αίσθημα ευθύνης και πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης θα προσπαθήσω να αποτελέσω τον εγγυητή της δημοκρατικής λειτουργίας του συμβουλίου.

Το δημοτικο συμβούλιο είναι χώρος σοβαρών αποφάσεων ,ανταλλαγής πολιτικών θέσεων και απόψεων, ελέγχου της δημοτικής αρχής όχι όμως χώρος προσωπικών διαφωνιών και συμπεριφορών που απαξιώνουν τον ρόλο του.Είμαι βέβαιος πως το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου θα ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα μου.

Θα υπηρετήσω όλους τους δημότες ανεξαρτήτως τι ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές και θα είμαι δίπλα τους, προσπαθώντας να βρω λύση στα προβλήματα τους.

Ο Δήμος Κορινθίων θα πάει μπροστά εάν όλοι μαζί ενώσουμε δυνάμεις, Δήμος και δημότες.

Καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους συναδέλφους μου,στους νέους αντιδημάρχους, στους προέδρους νομικών προσώπων!

Με εργατικότητα και ταπεινότητα θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των δημοτών μας.

Καλή χρονιά σε όλους!