Σα. Απρ 27th, 2024

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από το κλαμπ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16.12.2023) στο Γκάζι κυκλοφορεί στα social media.

Στο βίντεο αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από πολυτελές τζιπ. Όπως βλέπετε και εσείς στις εικόνες, εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου.

Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.Ξαφνικά ξεκινάει ο καβγάς και τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί τέσσερις φορές εναντίον των τριών Κρητικών. Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

lawandorder.gr