Σα. Απρ 20th, 2024

Γνωστός στις Αρχές ο 23χρονος Αλβανός – Συμμετείχε στα άγρια επεισόδια του Βόλου, ενώ είχε διαπράξει πανομοιότυπη επίθεση με μαχαίρι το 2019

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σεσημασμένος και γνώριμος των Αρχών ο σκληροπυρηνικός χούλιγκαν ομάδας του Βορρά, ο 23χρονος Αλβανός που ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ με παρελθόν στην οπαδική βία, που είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη. Όπως αποκαλύπτει το MEGA, η επίθεση τον Μάρτιο του 2019 έγινε με παρόμοιο τρόπο στην ίδια περίπου περιοχή.

Τότε, ο 23χρονος σήμερα μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Παρών και στα άγρια επεισόδια στον Βόλο το 2017

Ωστόσο η έκνομη και χουλιγκανική δράση του δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος και στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, τον Μάιο του 2017, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα να είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

Σήμερα, ο 23χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν απρόκλητα στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο και στους δύο φίλους του, λίγα μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Πρώτο το korinthostv.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας, το τραγικό περιστατικό που συνέβη πριν από δύο ημέρες στις 02:00 το βράδυ. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Αναστασίας Στεφανή για το αιματηρό περιστατικό:

”Νεκρός έπεσε ένας 20χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι τύπου Karambit που δέχτηκε στη μηριαία αρτηρία στο πόδι του, στη περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη! 

Ο άτυχος νεαρός ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ομάδες ΔΙ.ΑΣ, Δράσης και ασφάλεια έσπευσαν άμεσα στο σημείο και διενεργούν ελέγχους. Οι δράστες μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους.

Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο η αιματηρή συμπλοκή να σχετίζεται με οπαδικές διαφορές.”

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη του δράστη

Εκτός από την επαλήθευση της συμμετοχής του 23χρονου από το υλικό της στυγερής δολοφονίας του Άλκη που αντλήθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας, υπήρξε ακόμη μια αδιάσειστη απόδειξη.

Ένας από τους δύο φίλους του Άλκη που επίσης χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν που σκότωσαν τον 19χρονο φοιτητή, επαλήθευσε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος. Ο χούλιγκαν που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο Άλκη είναι το πρόσωπο που αναγνωρίστηκε από έναν εκ των δύο φίλων του νεκρού φοιτητή.

Κατά πληροφορίες, στο υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται να κρατάει το μαχαίρι Karambit, με το οποίο δολοφονήθηκε βάναυσα ο Άλκης Καμπάνος. Στην πραγματικότητα δεν είναι δρεπάνι αλλά ένα μεγάλο μαχαίρι με κυρτή λεπίδα που αποκαλείται «καράμπιτ». Ενα δολοφονικό μαχαίρι από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής όταν ο 23χρονος χούλιγκαν και οι άλλοι εγκληματίες συνεργάτες του αποφάσισαν να βγουν στον δρόμο και να σκοτώσουν.