Πα. Μαρ 29th, 2024

Γ.Οικονόμου σε παράταξη Τατούλη: Ντρέπομαι που συνεργάστηκα μαζί σας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αντικειμενικά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου δεν έχει προκαλέσει ποτέ στο Περιφερειακό Συμβούλιο με συμπεριφορές, εκφράσεις και οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί αντίθετο με την σοβαρότητα του ΠΕ.ΣΥ.

Ένταση επικράτησε στη συζήτηση του περιφερειακού συμβουλίου για την υποβολή καταλόγου υποψηφίων για επιλογή μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας.

Την εισήγηση έκανε ο άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου.

Κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση άναψε με την παράταξη Τατούλη (την πρώην παράταξη του κ. Οικονόμου) να λέει ότι εξευτελίζετε με τον τρόπο που κάνει την εισήγηση.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είπε από την πλευρά του ότι ο κ. Οικονόμου είναι «ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας».

Κάποια στιγμή, ο κ. Οικονόμου ζήτησε το λόγο και είπε: «Είμαι άμισθος, προσπαθώ να συνεισφέρω σε μια απλή αναλογική, με τις ιδέες μου και το φτωχό μου το μυαλό.

Κυριά Νικολάκου, πιθανόν να μην έχω το δικό σας χρόνο διότι έχω 150 εργαζομένους στις εταιρείες μου. Και πληρώνω κάθε μήνα. Λίγο σεβασμό.

Εγώ δεν κυκλοφορώ με φωτογράφους και αυτοκίνητα και δεν ξέρει κανείς τι κάνετε.

Τελειώσατε. Δεν το έχετε καταλάβει. Και του χρόνου πάλι στην ίδια θέση θα είστε.

Δεν μας έχετε πει τι δουλειά κάνετε.

Εγώ από μικρό παιδί δουλεύω.

Ντρέπομαι που συνεργάστηκα τρεις μήνες μαζί σας, αυτό θέλω να πω στον κ. Τατούλη και στην κυρία Νικολάκου. Λυπάμαι.»

Στα όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Οικονόμου σχετικά με το τι δουλειά κάνει και πως κυκλοφορεί με φωτογράφους, η Ντίνα Νικολάκου απάντησε … «Είναι αλήθεια ότι διαθέτω να βγάζω το μεγάλο πλεονέκτημα να βγάζω στον κάθε άνθρωπο τον πραγματικό του εαυτό. Αν αναρωτιέται, τι δουλειά κάνω, να έρθει να με ρωτήσω θα του πω.