Τρ. Απρ 30th, 2024

Γ.Ψυχογιός: Μετά την παρέμβαση στη Βουλή για την διάβρωση των ακτών, δεσμεύονται για την υλοποίηση έργων σε πληττόμενες περιοχές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γ.Ψυχογιός: Μετά την παρέμβαση στη Βουλή για την διάβρωση των ακτών, δεσμεύονται για την υλοποίηση έργων σε πληττόμενες περιοχές.

Με επανειλημμένες παρεμβάσεις μας στη Βουλή, με Επίκαιρες και γραπτές Ερωτήσεις αλλά και με επισκέψεις στις περιοχές που πλήττονται, έχουμε αναδείξει το πολύ σοβαρό πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών της Κορινθίας, το οποίο επιδεινώνεται με ταχύτατους ρυθμούς θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των κατοίκων, τις περιουσίες, αλλά και τις δημόσιες υποδομές.

Μετά την τελευταία μας παρέμβαση, τα συναρμόδια Υπουργεία δεσμεύονται σε απάντησή τους ότι η από 13.05.2019 Μελέτη που είχε γίνει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την συμπληρωματική που ακολούθησε, βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι  τα έργα και οι αναγκαίες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν κανονικά στις επίμαχες περιοχές.

Για την ενημέρωση των φορέων της αυτοδιοίκησης, των αρμόδιων φορέων, συλλόγων, πρωτοβουλιών πολιτών και συνολικά της κορινθιακής κοινωνίας, επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα με τις απαντήσεις-δεσμεύσεις των συναρμόδιων Υπουργείων και της κυβέρνησης..