Σα. Απρ 27th, 2024

Δήλωση Μάρκου Λέγγα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πολίτες της Κορινθίας,

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Σπάω τον κύκλο της παραπληροφόρησης για να προστατέψω ένα πολύ σημαντικό για μένα δικαίωμα, το δικαίωμα στη σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση σας, σεβόμενος πλήρως τους συνοδοιπόρους μου, σε αυτή τη δύσκολη αλλά όμορφη προεκλογική μας διαδρομή.

Tο κακόβουλο μήνυμα που εστάλη μέσω sms σήμερα σε πολίτες της Κορινθίας και έλαβα ακόμη κι ο ίδιος, περί υποστηρίξεως της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού και με ψευδή αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, (όπως ξεκάθαρα δηλώνει η εκπρόσωπος περιφερειακών μέσων του κόμματος κα Έλενα Σώκου σε δημόσια δήλωσή της) είναι ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί την με κάθε τρόπο διατάραξη της νικηφόρας πορείας της παράταξης “Η Πελοπόννησος Μπροστά”.

H απάντηση μου στα fake news είναι ξεκάθαρη όπως ακριβώς είναι και η στάση ζωής μου για όσες και όσους με γνωρίζετε προσωπικά:  “Μπορείτε να μας χτυπήσετε όσο ύπουλα  και σκληρά μπορείτε, εγώ αντέχω, η παράταξη αντέχει και η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Πτωχός θα είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την πρώτη Κυριακή”!

Οι ψευδείς ειδήσεις δε θα σταματήσουν να διακινούνται, ούτε τα πληρωμένα trolls θα σταματήσουν να σχολιάζουν στα social media. Είναι όμως δική μας επιλογή, ίσως και ευθύνη, να προσπαθούμε να τα αναγνωρίζουμε και να περιορίζουμε τη διάδοσή τους.

Συνεχίζουμε με ενότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να κάνουμε την Πελοπόννησο μια Περιφέρεια πρότυπο σε όλη την Ευρώπη.

Προχωράμε όλες και όλοι μαζί, ενωτικά, ισότιμα και αποφασιστικά για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής!

Μάρκος Νικολάου Λέγγας

υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
Η Πελοπόννησος Μπροστά – Δημήτρης Πτωχός