Σα. Μάι 4th, 2024

Δήμος Κορινθίων: Ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Σταυρέλη, ο Χρήστος Μάρκελλος και ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές:

Ο Μαρκέλλος Χρήστος Του Νικολάου γεννήθηκε το 1977 και είναι γέννημα θρέμμα Σοφικήτης.

🔸Είναι γιός του Αείμνηστου Νικολάου Μάρκελλου (ΜΠΟΥΛΟΥΣΗ)- Προέδρου κοινότητας Σοφικού επί 12 συναπτά έτη και 10 χρόνια Προέδρου Κοινοτικού και Δημοτικού Συμβουλίου- και της Ελένης Στέφα.

🔸Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Ροθώνη από το Αγγελόκαστρο, η οποία διατηρεί 2 mini market στην Αλμυρή και στο Σοφικό. Έχει 2 παιδιά, τον Νικόλα και την Ελίνα.

🔸Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο Λουτρακίου με ειδικότητα Ψυκτικός Μηχανολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων.

🔸Από τον Οκτώβριο του 1997 είναι ομόρρυθμο μέλος και διαχειριστής αργότερα μέχρι και σήμερα εταιρείας ιχθυοκαλλιεργητικής μονάδας στον όρμο κόκκινο χώμα Σοφικού.

🔸Ήταν πρόεδρος Τ.Ο. ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ. του κόμματος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από το 1999 έως το 2008.

🔸Με τα κοινά ασχολήθηκε πρώτη φορά το 2002 με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΣΟΛΥΓΕΙΑ» του Δημήτρη Λυμπερίου, μετά το 2006 με τον συνδυασμού Αλλαγή Πορείας του Αθανάσιου Τούσουλη όπου και εκλέχτηκε και διετέλεσε και Αντιδήμαρχος το 2007 και το 2009.

🔸Στις εκλογές του 2019 ίδρυσε τον Συνδυασμό «Κίνηση Νέων» μαζί με άλλους 10 νέους συμπατριώτες του και ήρθε δεύτερος με ποσοστό 32,7%.

Στόχος του είναι να βοηθήσει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν πιο σύγχρονο, πιο όμορφο Δήμο για τα παιδιά μας.

Ο Χρήστος δηλώνει: «Ύστερα από πολλές συζητήσεις και προβληματισμούς με Σολύγειους και άλλους Δημότες του Δήμου Κορινθίων αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος με τον Συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας, του συγγενή μου Νικόλαου Σταυρέλη μιας και το πρόγραμμα του ήταν αυτό που με εκπροσωπούσε.

Όπως έλεγα ΚΑΙ το 2019 έτσι και σήμερα σύνθημα μου είναι ένα «αντίπαλος μου είναι μόνο τα προβλήματα του δήμου μας και των δημοτών μας».

Ο Χρήστος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Σολυγείας.

Ο Παπαϊωάννου Ευάγγελος είναι οικογενειάρχης με μία κόρη.

🔸Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κορίνθιους επιχειρηματίες από το 2000 , εκπρόσωπος της μεγάλης εταιρείας NOVA και πρώην WIND, με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην Κορινθιακή κοινωνία.

🔸Η προσφορά του είναι μεγάλη στον χώρο της εκκλησίας, όπου έχει βραβευτεί με την Ανώτατη Διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας.

Ήταν μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας την περίοδο 2017-20 , ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος την περίοδο 2020-23 σε διάφορα αντικείμενα , όπως Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτικής Προστασίας, Ηλεκτροφωτισμού, Καθημερινότητας, ΚΕΠ.

Ο Βαγγέλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

            ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ


                  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ           ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ