Τρ. Μάι 21st, 2024

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: 74 συνολικές καταγραφές ζημιών σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες και στάβλους (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Λουτράκι βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και μίλησε με τον δήμαρχο αλλά και τους κατοίκους που βίωσαν το μεγαλύτερο πλήγμα. Ακολούθησε σύσκεψη.

Στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, 74 συνολικές καταγραφές ζημιών σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, στάβλους, κλπ, εκ των οποίων (α) 32 χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα για χρήση («κόκκινο»), (β) 23 χαρακτηρίζονται ως προσωρινά – μέχρι να επισκευαστούν – ακατάλληλα για χρήση («κίτρινα») και (γ) 19 χαρακτηρίζονται ως κατάλληλα για χρήση με ανάγκη μικρών επισκευών («πράσινα»). Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε άλλα τέσσερα κτίρια.

Στο Λουτράκι βρεθηκε σημερα ο Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και μίλησε με τον δήμαρχο αλλά και τους κατοίκους που βίωσαν το μεγαλύτερο πλήγμα. Ακολούθησε σύσκεψη.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του korinthostv.gr, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Δήμαρχος Κορινθίων, Γιώργος Γκιώνης:

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κηρύχθηκε για έξι μήνες σε έκτακτη ανάγκη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τις τραγικές πυρκαγιές.