Πε. Απρ 25th, 2024

Δήμος Σικυωνίων: Έμπρακτη στήριξη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας Κιάτου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έμπρακτη και ουσιαστική είναι η στήριξη του Δήμου Σικυωνίων στο πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών, που υλοποιεί από αρχές Αυγούστου το Κέντρο Υγείας Κιάτου. Από αρχές Δεκεμβρίου το νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα, ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου Σικυωνίων, που ανταποκρίθηκε αμέσως.

Έτσι σε εβδομαδιαία βάση, ο Δήμος Σικυωνίων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κιάτου, μεριμνά για τις προγραμματισμένες μετακινήσεις του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, ώστε να μπορούν και οι δημότες με αναπηρία, οι μοναχικοί και ηλικιωμένοι χωρίς δυνατότητα μετακίνησης να εμβολιάζονται κατ’ οίκον.

Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την εποπτεία και τον συντονισμό του αντιδημάρχου Σικυωνίων, Βασίλη Δομετίου και μέχρι στιγμή οι δημότες που έχουν εμβολιαστεί ξεπερνούν τους 100.

Η υποστήριξη του δήμου στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας Κιάτου αποδεικνύει για άλλη μια φορά την εξαιρετική ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζονται τα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας της δημόσιας υγείας από τον δήμο Σικυωνίων, με μέτρο και άξονα – όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος – πάντα την διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού του ανθρώπου, της υγείας.