Τε. Απρ 24th, 2024

Δείτε μόνο στο Korinthostv: Δραματικές ώρες από φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις κι επεκτάθηκε και στον τρίτο όροφο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. 

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες και δύο καλαθοφόρα οχήματα που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 22 άτομα. Επτά ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ οι δύο είναι σε σοβαρότερη κατάσταση. 

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 18 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια. Mεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. Eυτυχώς από θαύμα και από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής που με τη βοήθεια των ανδρών του ΑΤ Κορίνθου έβγαλαν έγειρα από τα διαμερίσματα τους ενοίκους, δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο δεύτερος όροφος της πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς. Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε πάνω από δύο ώρες.