Πα. Απρ 26th, 2024

Δείτε LIVE το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό με βάση τις δραματικές εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση της φονικής πανδημίας – Δείτε εικόνα ζωντανά 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, για τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα του κορονοϊού.

Στο γεγονός πως για την χώρα μα δεν υφίσταται ο φετινός στόχος του πλεονάσματος για 3,5%, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας το μήνυμά του. Όπως είπε, αύριο οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας θα ανακοινώσουν νέες οικονομικές παρεμβάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης, στον απόηχο του νέου κύματος των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, όπως η αναστολή λειτουργίας από αύριο των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών σε όσους εισέρχονται στη χώρα, απευθύνει νέο ηχηρό μήνυμα στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, υπενθυμίζοντας την κυβερνητική δέσμευση για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του ιού.

Ο πρωθυπουργός εν τω μεταξύ συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά και να ακούσει τις προτάσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ήδη χθες επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

ert.gr