Πα. Μαρ 29th, 2024

Δεν θα λειτουργήσουν τα παιδικά χορωδιακά τμήματα και η γυναικεία χορωδία Opus Femina, κατόπιν της οικειοθελούς αποχώρησης της Διευθύντριας

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Κορινθίων ανακοινώνει ότι από 1/10/2022 δε θα λειτουργήσουν τα παιδικά χορωδιακά τμήματα και η γυναικεία χορωδία Opus Femina, κατόπιν της οικειοθελούς αποχώρησης από το ΝΠΔΔ της Διευθύντριας αυτών κας Φάλιας Παπαγιαννοπούλου. Ευγνωμονούμε την εξαίρετη Μαέστρο μας για την εδώ και 35 χρόνια εξόχως σημαντική παρουσία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και όχι μόνο, όπως επίσης για την πολύτιμη και πολυεπίπεδη συμβολή της στις δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού. Θερμές ευχαριστίες και στα μέλη των Χορωδιακών τμημάτων για την ουσιαστικά ενεργή συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως δε στη Γυναικεία Χορωδία OPUS FEMINA για τις σπουδαίες διακρίσεις της, που θα τιμούν πάντα την πόλη μας και για την πολυετή, εθελοντική προσφορά της στο φορέα και εν γένει στον πολιτισμό σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αγαπημένη μας Φάλια, κρατάμε τα δικά σου λόγια, όπως ακριβώς διατυπώνονται στην από 1/9/2022 αίτησή σου: «Ευχαριστώ από καρδιάς το Νομικό Πρόσωπο για την εξαιρετική συνεργασία μας και την αμέριστη στήριξη κι εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στα Χορωδιακά Τμήματα». Σε ευχαριστούμε κι εμείς θερμά για την άψογη συνεργασία μας, το ήθος σου και την υψηλή καλλιτεχνική σου πορεία, που ανύψωσε διαχρονικά το πολιτιστικό status του ΚΕ.Π.Α.Π. και της πόλης μας. Σου ευχόμαστε μια εξίσου όμορφη συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξεις στο μέλλον και να θεωρείς δεδομένο ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σου.